上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  138.9k

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 14:05 發表 查看引用來源

靠托架咋
other than 個胸, 絲打個咀都好引人 禾. :smile_o01:

引用:
原帖由 指天蕉 於 2013-3-3 02:20 PM 發表 查看引用來源

夾出來都咁勁!咁唔該幫我夾下面吖!:smile_o05:
我怕夾你下面好快射好快縮喎

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 02:24 PM 發表 查看引用來源

other than 個胸, 絲打個咀都好引人 禾. :smile_o01:
男人都係like厚唇~haha

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-3-3 14:29 發表 查看引用來源
小腸腸唔怕, 那有這麼快, 張大咗我咪插老婆閪閪, 唔會快縮, 重會又張大d 添 :smile_o05:

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 14:04 發表 查看引用來源

邊隻brand?
係我一個做美容師嘅朋友用一啲精華油同幾種lotion溝出嚟的,佢仲教埋我配合按摩奶奶嘅手勢,咁先有好效果架!佢依家間中都會搵我幫佢按摩奶奶架!因為佢話我按得佢好舒服喎:smile_o05:

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 14:34 發表 查看引用來源

男人都係like厚唇~haha
配合面型啦  :smile_o06:,
不過厚唇 (上下) 都性感 , 見到開開合合, 咪想屌入去囉 :smile_o01:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-3-3 14:29 發表 查看引用來源
唉吔!可能我寫得唔好!我意思係夾我塊面,我個人比較鍾意夾面多過夾蕉的,两邊面比對大奶奶夾住又索到啲乳香,真係好正架!:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 指天蕉 於 2013-3-3 02:36 PM 發表 查看引用來源

係我一個做美容師嘅朋友用一啲精華油同幾種lotion溝出嚟的,佢仲教埋我配合按摩奶奶嘅手勢,咁先有好效果架!佢依家間中都會搵我幫佢按摩奶奶架!因為佢話我按得佢好舒服喎:smile_o05:
聽落好似好複習.....

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 02:39 PM 發表 查看引用來源

配合面型啦  :smile_o06:,
不過厚唇 (上下) 都性感 , 見到開開合合, 咪想屌入去囉 :smile_o01:
d男仔性唔性感都想入加啦~haha

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 14:42 發表 查看引用來源

聽落好似好複習.....
實際上唔複雜,你座定定或訓喺度合埋眼,慢慢享受我幫你按摩對奶奶就知我冇吹水架喇:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆