上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  138.9k

引用:
原帖由 指天蕉 於 2013-3-3 10:53 AM 發表 查看引用來源

當然啦!jenny奶媽你咁正,一見到你實忍唔住猛咁啜你對大奶奶啦!我通常都係成隻奶啜,唔係淨啜粒的的架!:smile_o09::smile_o09:
有人行個你唔怕咩

引用:
原帖由 指天蕉 於 2013-3-3 10:49 AM 發表 查看引用來源
早晨呀misschanchan,你幾時返嚟呀?你話想扭jj,我已經準備好哂架喇!呢幾日同碌指天蕉做多啲gym,等佢再扯得高啲硬啲,等你到時慢慢玩架喇:smile_o09:
歸期未定,你寄你條jj上嚟等我練習下先。

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 10:45 AM 發表 查看引用來源
係唔係按在我門鍾我一開門就按我係門口到拉高我件衫勁啜我奶奶
你賣奶呀,逐秒計,係一門好生意。

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-2-28 11:50 發表 查看引用來源
又過在兩日我叔仔又打比我,再SEND在張相過呢係我騎住他呢影,而他雙手就出盡力揸我個胸,搞到留在好多他的手指印係到,係相下留在個時租洒店地址同間酒店名,係黑天鵝係亞皆老街,我沒得唔聽話,依他的指示穿在條火細 ...
睇你可以描述得咁詳細,就知你真係去過呢間嘢!正正就係佢喺 M 記樓上,大家可以喺 M 記入,上二樓行出去厠所上樓上,咁樣偷食,無乜人會留意。:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2013-3-3 10:55 發表 查看引用來源

戴帽戴頭巾囉,洗頭很麻煩!

and, bj 用硬水, hk 人唔慣.

ps. 如果您在 bj 有job (工作), 保留工資單 (內應有單位扣稅資料), 用單一文件夾統一存放, 回港時可能需要(雖然檢查罕有).

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 10:55 發表 查看引用來源
有人行個你唔怕咩
我咩都唔怕,最怕冇得啜jenny奶媽你對大奶奶啫!拉埋度門咪可以慢慢啜慢慢搓你對大奶奶囉!:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 11:04 AM 發表 查看引用來源

and, bj 用硬水, hk 人唔慣.

ps. 如果您在 bj 有job (工作), 保留工資單 (內應有單位扣稅資料), 用單一文件夾統一存放, 回港時可能需要(雖然檢查罕有).
我嘅job係香港公司同我接的,稅務問題他們負責,我很小自己私人接job做,錢係入我香港銀行戶口。

引用:
原帖由 指天蕉 於 2013-3-3 11:10 發表 查看引用來源
我咩都唔怕,最怕冇得啜jenny奶媽你對大奶奶啫!拉埋度門咪可以慢慢啜慢慢搓你對大奶奶囉!:smile_o09::smile_o09:
me too, 重要夯插 jenny 淫妻個闣闣添.  :smile_46:  :smile_04:

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2013-3-3 10:57 發表 查看引用來源

歸期未定,你寄你條jj上嚟等我練習下先。

哦!咁我寄住條好似巴士扶手咁上下粗嘅鋼管比你練住先啦!我唔可以懶日日無時無刻都要碌指天蕉做gym, 等你到時O住個靚咀有得慢慢玩餐飽嘛:smile_o09:

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2013-3-3 11:12 發表 查看引用來源

我嘅job係香港公司同我接的,稅務問題他們負責,我很小自己私人接job做,錢係入我香港銀行戶口。

保留文件好重要, 國內唔似hk 咁簡單.
您一個人在外, 一切小心.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆