上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  138.9k

引用:
原帖由 phowong 於 2013-3-3 09:59 AM 發表 查看引用來源
最早係你:smile_o06:凍左好多..
有無呢度咁凍!

0度,微雪!

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 10:43 AM 發表 查看引用來源
早呀
咁早既

引用:
原帖由 指天蕉 於 2013-3-3 10:43 AM 發表 查看引用來源
早晨呀jenny奶媽!原來你係住村屋架!我都想嚟你屋企門囗參觀下,不過淨係啜下奶奶都可以架喇:smile_o09::smile_o09:
係唔係按在我門鍾我一開門就按我係門口到拉高我件衫勁啜我奶奶

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 10:44 AM 發表 查看引用來源
返上午, 吃個 jenny 午餐? :smile_35:
之後, 佢走先 ... ...
係我吃呀

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2013-3-3 09:53 發表 查看引用來源

報到!

早晨呀misschanchan,你幾時返嚟呀?你話想扭jj,我已經準備好哂架喇!呢幾日同碌指天蕉做多啲gym,等佢再扯得高啲硬啲,等你到時慢慢玩架喇:smile_o09:

回覆 1191# 的帖子

天氣開始回暖, 咁香港3日后會暖返囉.  

good morning, chan chan, 您要問問北京同事對風沙的應對方法?  

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2013-3-3 10:44 AM 發表 查看引用來源

有無呢度咁凍!

0度,微雪!

香港邊夠北京凍

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 10:45 發表 查看引用來源
我就溫柔d, 都會關鐵摺先, 再啜揸捏您對大奶奶.

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 10:45 發表 查看引用來源
當然啦!jenny奶媽你咁正,一見到你實忍唔住猛咁啜你對大奶奶啦!我通常都係成隻奶啜,唔係淨啜粒的的架!:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 10:50 AM 發表 查看引用來源
天氣開始回暖, 咁香港3日后會暖返囉.  

good morning, chan chan, 您要問問北京同事對風沙的應對方法?  
戴帽戴頭巾囉,洗頭很麻煩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆