上樓揼骨

收藏  |  訂閱
35  14.6k

引用:
原帖由 Bearpop 於 2019-7-11 05:40 PM 發表 查看引用來源
甘平?有得撚雀dup骨樓上骨?
6魚真系低喎:smile_47::smile_47:
個d大數假骨。真骨多數hj

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-7-11 10:58 PM 發表 查看引用來源

個d大數假骨。真骨多數hj
好奇一問 撚雀同hj 有乜分别 呢個乜唔係樓上骨指定動作咩? 真骨hea按都係一樣分別在於開唔開大 600蚊只升空算貴

600元打個飛機係幾貴...
條囡識揼就唔同!

引用:
原帖由 二奇 於 2019-7-12 09:14 AM 發表 查看引用來源
600元打個飛機係幾貴...
條囡識揼就唔同!
其實識唔識揼真係見人見智 你覺得舒服咪得囉! 當然有時細佬戰勝大腦 條女索些 穿得小些 露多些就一些都唔貴😝

引用:
原帖由 盧山昇龍霸 於 2019-7-5 09:24 AM 發表 查看引用來源
揼骨時女技師問我邊度倦,我随口講我條J好倦幫我多按幾下,個技師笑笑口話我衰格真係同我撚雀成個鐘,次次在射與唔射之間,最後打飛機出真係好爽!埋單6舊水 ...
6舊真系有D貴. 不過我多年前在深水髮仔玩C8, 就好中意咁玩, C8好樣, 佢慢慢摔棍我抽水, 玩足個半鍾, 打出頂多10分8分鐘, 出左就想訓, 短癮lol

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2019-7-9 07:48 PM 發表 查看引用來源

啱!正確!無錢唔好學人玩 玩得唔好計較錢 玩得孤寒不如自己打
人身攻擊有必要嗎
只不過話貴即
有冇攻擊過人 話$6oo打飛機係onL79呀

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-7-14 04:04 PM 發表 查看引用來源

人身攻擊有必要嗎
只不過話貴即
有冇攻擊過人 話$6oo打飛機係onL79呀
對不起 師兄 你誤會了 我在夜遊討論發言咁耐 從無冒犯之心 在此向各位道歉……對不起🙇‍♂️

引用:
原帖由 盧山昇龍霸 於 2019-7-5 09:24 AM 發表 查看引用來源
揼骨時女技師問我邊度倦,我随口講我條J好倦幫我多按幾下,個技師笑笑口話我衰格真係同我撚雀成個鐘,次次在射與唔射之間,最後打飛機出真係好爽!埋單6舊水 ...
好多呢類服務都係咁上下價錢,冇乜特別值得好講,除非條女特別靚、後生、有feel、態度好。

有啲人好鬼計較,幫襯之前係都要知道人哋俾唔俾呢樣嗰樣。

咁計較何不直接幫襯一仔,4、5舊水包開大,唔使俾6、7舊仲要算住算住。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-7-17 03:55 PM 發表 查看引用來源

好多呢類服務都係咁上下價錢,冇乜特別值得好講,除非條女特別靚、後生、有feel、態度好。

有啲人好鬼計較,幫襯之前係都要知道人哋俾唔俾呢樣嗰樣。

咁計較何不直接幫襯一仔,4、5舊水包開大,唔使俾6、7舊仲要算住算住。 ...
最慘40歲仲要唔除乾淨又唔俾摸下路,仲要收6舊

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-7-17 08:35 PM 發表 查看引用來源

最慘40歲仲要唔除乾淨又唔俾摸下路,仲要收6舊
有啲人偏偏鍾意幫襯呢啲,冇計

前往最後回覆