足鐘足仔

收藏  |  訂閱
24  9.0k

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-7-30 06:06 PM 發表 查看引用來源
其實有無ching知邊道仲有咁均真既足仔呢?
我係KT試過,真係足鐘,囡囡質素一般,3x - 40歲

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-7-30 06:05 PM 發表 查看引用來源

話說以前足仔D囡真係會攞個電子計時器出黎,拍正90分鐘黎幫你按,出完火後仲未夠鐘既話仲會幫你按下頭按到鬧鐘響為止,均真好多,依家果D其本上比雙鐘錢又係前後唔夠45分鐘,比單鐘錢可能得30分鐘。。往事只能回味~~ ...
打打下飛機鬧鐘響點算?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Leizibug 於 2019-7-30 09:50 PM 發表 查看引用來源
係佢地立場, 還掂收你錢, 梗係越短時間搞掂你越好...一part有35 min, 兩part有一個鐘鬆d算係咁....不過, 有d熟左又岩傾既, 次次足鐘都唔奇
亦有類人客鍾意幫襯完仲要賴死喺度嘍人吹水。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-5 12:33 AM 發表 查看引用來源

亦有類人客鍾意幫襯完仲要賴死喺度嘍人吹水。
有啲仲衰呀 淨係上足浴店去吹水又唔按,阻鳩住曬 都有!

引用:
原帖由 bluesky 於 2019-8-19 02:59 PM 發表 查看引用來源

有啲仲衰呀 淨係上足浴店去吹水又唔按,阻鳩住曬 都有!
喺西灣河成安街有間粥仔我都試過 超唔足鐘 都唔知有冇 三十五分鐘就ko你 就叫你走! 咁唔知筲箕灣還有冇足鐘的?

引用:
原帖由 bluesky 於 2019-8-19 03:02 PM 發表 查看引用來源

喺西灣河成安街有間粥仔我都試過 超唔足鐘 都唔知有冇 三十五分鐘就ko你 就叫你走! 咁唔知筲箕灣還有冇足鐘的?
雖然唔知有邊間,但西灣河到筲箕灣,大大話話都有三幾十間,有競爭都咁,真係唔明:smile_41: 幾間"老店"會唔會好啲 .... 不過名一樣分分鐘轉咗手:smile_27:,西灣河頭街寶左近有間好耐,改過名,唔知點?以前足仔樓上有個假波,幫趁過一次,我經過都有姐姐撲出嚟,但無跟進過

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-19 03:35 PM 發表 查看引用來源

雖然唔知有邊間,但西灣河到筲箕灣,大大話話都有三幾十間,有競爭都咁,真係唔明:smile_41: 幾間"老店"會唔會好啲 .... 不過名一樣分分鐘轉咗手:smile_27:,西灣河頭街寶左近有間好耐,改過名,唔知點?以前足仔樓上有個假波,幫趁過一次,我經過都有姐姐撲出嚟,但無跟進過 ...
師兄你真係講得啱呀有競爭都係做到咁樣 筲箕灣唔知有冇好嘢呢?

引用:
原帖由 bluesky 於 2019-8-19 05:23 PM 發表 查看引用來源

師兄你真係講得啱呀有競爭都係做到咁樣 筲箕灣唔知有冇好嘢呢?
請教師兄, 足仔而家一般收幾多?

SSP仲有

前往最後回覆