上一頁下一頁
發新話題

鰂魚涌海x戀 : 俾人搵笨柒經歷

收藏  |  訂閱
145  21.0k

引用:
原帖由 kalok2009 於 2019-7-10 07:38 PM 發表 查看引用來源
西灣河間方向公園都係咁亂
唔同人有唔同收費
JC不停咁講嘢,嘈到你煩
對 有此現象

小學對面嗰幾間真係無謂浪費子彈啦!

引用:
原帖由 devil1688 於 2019-7-11 07:57 PM 發表 查看引用來源
小學對面嗰幾間真係無謂浪費子彈啦!
因為貴?還是沒有服務呀?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 1833611 於 2019-7-11 06:56 AM 發表 查看引用來源

水都c9好,大件夾抵食
9魚屌件無服務C9 ?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-11 12:12 PM 發表 查看引用來源
開門一個,轉頭另一個,其實尼啲足仔都經常發生:smile_27: 所以有時開門啱就問係咪你揼?不過話雖如此,佢臨場轉陣你都吹佢唔漲,特別係你沖咗涼。唔冧,唯有無下次 :')
我以前喺彩B都試過兩次天使開門招呼入房,入嚟卻是另外一個,好彩仲未至於嚟個魔鬼,梗係解話天使約咗客,但有一次我好肯定佢全程無客,點解?我唔知,因為幫我做其他個個甜品無缺,結果我一直到必勝客都同天使無緣,雖然我次次有單尾,但唔 ...
冇錯,有啲場由老闆娘開門招呼,而呢啲老闆娘有啲都好ok吓嘅,不過佢哋大都唔親自做或只做好熟嘅大客,招呼咗個客入房之後就會彈俾啲旗下啲女做。

我識得一啲女仔就係咁,佢哋有大老細照,做咗老闆娘之後就冇再公開親自做(但有私底下仍然有做啲好熟嘅熟客),就將啲冇咁想做嘅客或者生客彈哂俾旗下啲女仔做,自己只係抽佣。

所以如果你鍾意開門俾你嗰個的話一定要問,係咪妳做?如果唔係,最少叫佢俾啲女你揀吓先。

我都係最懷念water capital那個G cup (個名都有依個音)
因幫襯左佢近7年,波推,開大,出街食飯,一齊做gym, 飲野,唱k,都試過,都幾有gf feel
可惜前幾個月已結婚收山冇做
之後我都冇再去
有上開去玩既師兄應該知我講邊個

引用:
原帖由 issacsmart 於 2019-7-19 11:16 PM 發表 查看引用來源
我都係最懷念water capital那個G cup (個名都有依個音)
因幫襯左佢近7年,波推,開大,出街食飯,一齊做gym, 飲野,唱k,都試過,都幾有gf feel
可惜前幾個月已結婚收山冇做
之後我都冇再去
有上開去玩既師兄應該知我講邊個 ...
咁樣好容易沉嗰喎…佢老公咁大方嘅?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆