上一頁下一頁
發新話題

屯門友

收藏  |  訂閱
357  153.6k

引用:
原帖由 gary20170909 於 2017-9-18 10:41 PM 發表 查看引用來源
上次我去,果大媽口黑面黑,約40歲。
我有次去都見到呀,所以調頭走,今日想睇下獨立廁所咩環境就再上多次,就唔見個大媽係度

引用:
原帖由 imsonoob 於 2017-9-18 10:20 PM 發表 查看引用來源

今日試左有獨立廁個間,環境乾淨有一次性床單,part1認真按有推油rpp, part2可解甲上下都通,技師就肯定唔係嫩口,目測3x不過順眼,足鐘無跌錢
獨立廁好似得一間?去過1次可以開大

引用:
原帖由 愛上外賣 於 2017-8-30 03:19 AM 發表 查看引用來源

真喺正骨??認真揼定求其揼??屯門有真喺揼通知聲!純揼收幾多?
我成日覺得呢到有野玩
得1個人仲要係住宅大廈
但DUP得嘛嘛地 好似220-240 1個鍾咁上下

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2017-8-31 02:58 PM 發表 查看引用來源

各下所指的影印舖係咪即係晒相舖:smile_41:
無錯

引用:
原帖由 imsonoob 於 2017-9-18 10:20 PM 發表 查看引用來源

今日試左有獨立廁個間,環境乾淨有一次性床單,part1認真按有推油rpp, part2可解甲上下都通,技師就肯定唔係嫩口,目測3x不過順眼,足鐘無跌錢
師兄, 咩位置左右

如果標示有獨立沖涼房只有一間,在兩間賣蒸包的舖中間樓梯上三樓。

我上次去因為個技師實在太"正",所以沒有問可否開大。

引用:
原帖由 精三吞日 於 2017-9-19 12:22 PM 發表 查看引用來源

ching開大多少$ ?

引用:
原帖由 精三吞日 於 2017-9-19 12:22 PM 發表 查看引用來源

試咗三樓獨立厠那間,見環境都干淨,招呼我那位技師睇落都係二+尾三+頭,樣貌和
身形都不錯,part 1按得算可以,到part 2,我問她可否開大,她話唔得,最後打出,不過她都打得幾舒服,没用死力,下次可以再試。

引用:
原帖由 tungtao2013 於 2017-9-21 05:00 PM 發表 查看引用來源

試咗三樓獨立厠那間,見環境都干淨,招呼我那位技師睇落都係二+尾三+頭,樣貌和
身形都不錯,part 1按得算可以,到part 2,我問她可否開大,她話唔得,最後打出,不過她都打得幾舒服,没用死力,下次可以再試 ...
可否解甲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆