上一頁下一頁
發新話題

人在異鄉放縱時.....分享在各地之放蕩生活

收藏  |  訂閱
3.1k  200.2k

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-29 09:39 發表 查看引用來源

早晨!唔係哂恩愛呀
不過習慣朝早做定早餐給太子:smile_o05:
男人出去賺錢辛苦,做佢女人應該為他做多一點點:smile_o13:  
咁Cindy會唔會夜晚食少d, 等佢朝早保留精力呀 (笑)。

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-29 10:03 AM 發表 查看引用來源
他係唔係騎馬好叻
好叻又唔講得:smile_o06:
得得地啦:smile_o05:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-29 10:07 AM 發表 查看引用來源

咁Cindy會唔會夜晚食少d, 等佢朝早保留精力呀 (笑)。

又冇諗過夜晚食少d呀:smile_o10:
都習慣左要宵夜:smile_o05:

落去食過早餐先!晏些再見.....:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-29 10:03 發表 查看引用來源
他係唔係騎馬好叻
引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-29 10:39 發表 查看引用來源

好叻又唔講得
得得地啦  
珍妮媽, 您又想試試新彊騎師      :smile_47:  

cindy, 佢一晚5次, 您先叫"得得地啦", 唔係嗎 :smile_o04:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-29 11:22 AM 發表 查看引用來源

珍妮媽, 您又想試試新彊騎師      :smile_47:  

cindy, 佢一晚5次, 您先叫"得得地啦", 唔係嗎 :smile_o04:
當然不是這個意思啦:smile_o06:
我係話我既騎術得得地呀:smile_o05:

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-29 09:04 AM 發表 查看引用來源

昨晚吃得開心嗎?馬高哥

早晨呀各位!:smile_o09:
太子一早就要起床出去安排工作:smile_o12:
做佢呢行假期就反而最忙的:smile_o13:  
一班人圍埋食飯都幾開心呀!
下次約你同太子七哥食番餐都得架

引用:
原帖由 philips331 於 2013-3-29 01:14 PM 發表 查看引用來源

一班人圍埋食飯都幾開心呀!
下次約你同太子七哥食番餐都得架

馬高哥今日放假?
要約阿七都幾難:smile_o12:
原來一放假阿may就跟左阿七上大陸玩:smile_o13: :smile_o13:
佢地二人世界好溫馨呀:smile_o05:

嫂嫂你好呀!

引用:
原帖由 20120816 於 2013-3-29 01:57 PM 發表 查看引用來源
嫂嫂你好呀!

你好!
我換左張更性感既頭像:smile_o05:
唔識貼相唯有轉頭像:smile_o12:

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-29 02:03 PM 發表 查看引用來源

你好!
我換左張更性感既頭像:smile_o05:
唔識貼相唯有轉頭像:smile_o12:  
你張相...應該有36c wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆