上一頁下一頁
發新話題

往事如煙

收藏  |  訂閱
50  9.3k

往事如煙

呢篇野所提及既性事唔多.... 希望唔會俾版主delet 啦!
其實好多細節唔太記得...
曾經認識到一位頗有興趣既男人~ 而有一晚因為一個人係酒店太悶太寂寞~ 就打算叫佢陪下我...
但, 佢拒絕... 因為太夜...

竟然....

佢問我唔怕咩? 我話我怕咩? 預左有野發生.... 佢驚訝, 但都係冇出黎...
失望...
但佢都陪左我傾左成晚電話...
到左某日... 佢陪我去睇左一場劇.... 當日刻意打扮~ 其實靚唔靚都唔知, 反正自己甚少著到咁...
同佢言談甚歡~ 睇得好開心, 心中有所期待~ 會有下文嗎?
最後... 冇...

然後又有一日~ 佢又陪我周圍行.... 又亂搭車出到西貢...
車上... 我又依偎住佢....傾計傾左好耐...

佢問我... 你鍾意我? 我都唔太記得自己講左D咩...
只記得佢回我... 同你一齊覺得好舒服....

鍾意嗎? 係掛...  只係覺得, 如果能有情人如他, 應該不錯...講真...
想溝佢, 亦唔介意俾佢溝... 唔介意進一步, 反正大家都有另一半~ 都唔會諗到將來, 當下有感覺咪去囉...
於事開左一個BLOG, 只係寫我同佢既故事... 睇下寫到幾耐, 發展到幾耐... 當日, 依然冇下文... 一直KEEP 住聯絡一段時間...
終於, 約左出來, 地點係酒店...大家傾計傾左好耐.... 佢依然冇咩特別動作...
一小時... 兩小時... 時間一直過去....

我問佢: 你打算傾到走人?
佢拉我埋佢身邊, 開始第一次既吻.... 脫掉衣服.... 牛仔褲...., 大家光脫脫...
佢用手安撫我妹妹, 我地依然係到錫緊....

最後...
冇進行至最後.....................

再之後~ 冇啦.... 發生左D野.... 發現左D野... 關係就終止~ 連朋友都不如.... Blog 都關閉埋...

事到如今, 隔左咁耐... 都成年幾啦... 你搵返我有何用?

講真, 你再講幾多甜言蜜語都彌補唔到...
任何交心既關係都要講個信字....
你太多大話被拆穿啦....

你叫我仲點信你?
連同你既往事~ 我都記到支離破碎....
你親手打碎左既野.... 你想點痴返都會有裂痕!

明白了嗎???

支持。。。

而家DISCUSS PO 文怪左... 打完篇文都分唔到段...

支持你 好耐無見過你出POST嚕.. 以為你唔再上黎

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2013-4-25 10:49 AM 發表 查看引用來源
呢篇野所提及既性事唔多.... 希望唔會俾版主delet 啦!
曾經認識到一位頗有興趣既男人~ 而有一晚因為一個人係酒店太悶太寂寞~ 就打算叫佢陪下我...

竟然... ...
當世事再沒完美 可遠在歲月如歌中找你

妳記唔記得我?:-/

曾一起手拖手.....
熱熾火花燒光後.....
自願鬆手

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2013-4-25 10:49 AM 發表 查看引用來源

竟然... ...
無謂勉強......

引用:
原帖由 醉爆 於 2013-4-25 11:12 AM 發表 查看引用來源

無謂勉強......
no time no see

引用:
原帖由 浪子燕青 於 2013-4-25 11:13 AM 發表 查看引用來源

no time no see

你咪係咁淒美嘅環境..破壞氣氛......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆