上一頁下一頁
發新話題

同肥處女做左sp既經歷---更新文+波相(p.1,2,6,8,10,12,22,32,43,48)

收藏  |  訂閱
845  286.4k

同肥處女做左sp既經歷---更新文+波相(p.1,2,6,8,10,12,22,32,43,48)

fd搭fd識,肥既,總之一睇你就會話佢係肥,但其實個樣都ok.
第一次見佢,佢著黑色薄嬲,領口算低既內搭衫,裙同絲襪
(腳真係粗,但至少感覺睇落去都接受到,正正常常)
個日大家一齊去食飯,佢坐我對面,佢件衫一烏低就會見溝,
加埋雖然佢肥,但係頸位唔算肥,有鎖骨,所以都幾好昅既~
個餐飯我不時偷望下~

食完餐飯~覺得佢係不時個都幾開朗既女仔,我地第一次識佢都會拍下我背脊咁,
見佢咁,我都會同佢玩下~店下佢隻手,可能因為肥肥地,滑得黎又幾好摸,
都食糖水個陣佢坐我隔離,因為間鋪頭細,佢住我幾近下,手臂不停會挨到我,
e~~有幾好feel wo,舒服既女仔肉既感覺~~個陣已經對佢開始有興趣~~
到食完糖水,我主動話送佢返屋企,佢本身都話唔好,但最後都係送左.

我地去搭巴士,佢坐我隔離,我地坐差唔多最後排,一直吹水,但實在係有d夜,
佢睇落開始眼訓,我就講你不如訓陣(因為佢搭到總站)
佢話好,我就坐去另一排位等佢可以係3個位上面訓,
佢一訓低好快就睇落訓左,我望過去,嘩!!
倒奶!架車一郁個波就跟住震,個下真係好正!
我一直望住對波係到郁,我個下真係差d想摸,
(不過最後當然忍住啦,大佬我淫極都唔敢犯法)

就到總站個陣我去叫佢起身,佢一坐起身,個對木瓜又出現,
廢時佢咁樣落去,我唯有提下佢,
佢細細聲叫左下,之後塊面有小小紅,唔知點解我個陣真係超爽

自從個次送完佢返屋企,我都佢一直都有whats app,
但個陣都未係sp.......

唔知有無人想睇呢?
有人睇先更.

小試牛刀post張相,my sp.

女仔有幾大:smile_34:

引用:
原帖由 plk123456 於 2013-4-2 04:53 AM 發表 查看引用來源
女仔有幾大:smile_34:

20歲:smile_47:

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-2 04:59 AM 發表 查看引用來源20歲:smile_47:
正喎,係咪多水丫

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-4-2 05:06 AM 發表 查看引用來源
正喎,係咪多水丫

多:smile_04:係處果然敏感d

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-2 05:16 AM 發表 查看引用來源多:smile_04:係處果然敏感d
呵呵,c兄就好啦,調教佢淫D未丫

Support Ching

支持男網友出post

支持

支持, part 2 pls

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆