上一頁下一頁
發新話題

女友因為愛而為男友犧牲,最後卻遭男友嫌棄 (6#11#19#23#35#56#71#75#update)

收藏  |  訂閱
113  71.0k

好心酸
但我唸呢D事情世界上發生唔少
女仔真係要好好保護自己

既然自己間公司所有收入來源都係妳女仔朋友搵返嚟!佢有Network自己開另一間啦!擺明同條仆街仔對立,睇下邊個條命長D!

引用:
原帖由 mandy豬 於 14-3-2013 07:21 PM 發表 查看引用來源
睇睇下要寫落去既話實在太長,件事大家都大概知道係點,我都唔寫落去喇,
最後小敏男友因為好多原因,加上種種跡象又發覺到小敏好多古怪野,

所以開始對佢懷疑後來知道真相,佢男友又一早同公司既女職員有曖昧關 ...
點解唔寫牙?寫得好好喎,好好睇。

引用:
原帖由 damabird123 於 2013-3-15 10:21 AM 發表 查看引用來源點解唔寫牙?寫得好好喎,好好睇。
呢個問題我都想問!:smile_39:

引用:
原帖由 damabird123 於 2013-3-15 10:21 AM 發表 查看引用來源

點解唔寫牙?寫得好好喎,好好睇。
因為近排比較忙,冇乜時間寫野,件事發展落去既內容都差不多,
所以唔寫喇,遲d寫d短篇d既,

可能因為我好細個就出黎蒲,都識唔小男男女女,知道既故事都有唔小,
想到既想唔到既故事都有,好多故事都係d主人翁借酒消愁時聽返黎,

好多時酒後都有好多野八,所以都聽落唔小故事,遲d揀d特別d既寫下。

引用:
原帖由 mandy豬 於 2013-3-15 04:53 PM 發表 查看引用來源因為近排比較忙,冇乜時間寫野,件事發展落去既內容都差不多,所以唔寫喇,遲d寫d短篇d既,可能因為我好細個就出黎蒲,都識唔小男男女女,知道既故事都有唔小,想到既想唔到既故事都有,好多故事都係d主 ...
支持c 兄下次再出exp:smile_40::smile_40::smile_40:
出左記得話我知:smile_38::smile_38::smile_38:

支持一下

引用:
原帖由 mandy豬 於 2013-3-14 07:21 PM 發表

查看引用來源
睇睇下要寫落去既話實在太長,件事大家都大概知道係點,我都唔寫落去喇,
最後小敏男友因為好多原因,加上種種跡象又發覺到小敏好多古怪野,

所以開始對佢懷疑後來知道真相,佢男友又一早同公司既女職員有曖昧關 ...

楼主正是主角

引用:
原帖由 mandy豬 於 2013-3-14 07:21 PM 發表

查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆