上一頁下一頁
發新話題

你餵得飽我嗎?

收藏  |  訂閱
220  64.3k

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-4-2 06:15 PM 發表 查看引用來源
係咪34c呢

Hehe, 你好有經驗咁啵

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-2 06:33 PM 發表 查看引用來源
夜少少再打埋佢!大家要等我呀^o^

等你呀~

有冇吹水呀?:smile_o10:

Good Post:smile_o12:

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-2 06:33 PM 發表 查看引用來源
夜少少再打埋佢!大家要等我呀^o^

實等妳打埋佢:smile_47::smile_47:

我都想同c姐做朋友 唔知有無機會

引用:
原帖由 bigdaddy169 於 2013-4-2 06:58 PM 發表 查看引用來源
有冇吹水呀?:smile_o10:
Haha ,
你覺得真就真,假就假。
但係打文都好晒時間

好啦上集講到我俾佢捉左入廁所度,個廁所個洗手盤就有塊大鏡,佢一野就推我埋去,我隻手就扶住我洗手盤,佢就係咁推車,時快時慢,時深時淺咁。
又抱起我一隻腳黎插,我得一隻腳企都企唔穩囉。

之後佢抱起我個人黎屌,呢個姿勢真係好考功夫,但我又好buy,完全可以征服到我。
過左一陣我又就黎高潮啦,
我:唔得啦,好舒服丫,就到啦。
佢:你隻淫西夾到我好爽,叫大聲d。
之後我噴到一地都係水,仲發晒姣叫佢射晒俾我添!
唔知點解俾人中出個感覺真係好正,係一個被征服既感覺,當然要安全至上啦。

之後我地沖一沖身就係床度抖一陣,又傾下計咁,
佢:你有無試過3p , 我搵埋個fd黎屌你好無?
我:我未試過架。
佢:試下啦,包你食過返尋味。
我:你咁快就想同人分享我啦?
佢:唔怕啦,果個係我死黨黎,同埋我都想你舒服多d架麻
我就半推半就咁應承佢,不過我就話要遲d先可以,我仲未準備好。

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-2 07:12 PM 發表 查看引用來源

Haha ,
你覺得真就真,假就假。
但係打文都好晒時間

3p都玩埋?! 條仔真係開心死啦!! 妳咁玩得, 咩花式都有得玩:smile_o12:

3p 都玩埋:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆