第1次... 第2次... 第3次...

收藏  |  訂閱
31  11.4k

引用:
原帖由 ttk1991 於 2013-5-6 04:30 AM 發表 查看引用來源
我覺得你要令佢感覺到佢吾可以冇左你,你發現下有冇其它吸引之處,性只是一部份

佢絕對可以無左我. sad but true
其實我唔係想要d咩. 只係有好多時會自己唔開心.
當見到佢又拎起電話玩whatsapp 同佢bb 傾計which 以前同佢日傾夜傾果個係我黎, 雖然我唔係佢bb
當見到佢同人地傾計同人玩唔理我果陣我就會唔高興.
但我又無資格唔高興呢下先慘.. : (

引用:
原帖由 quickask 於 2013-5-6 04:26 AM 發表 查看引用來源

重視佢又唔代表D咩嘅. 最重視就係佢添啦. PART OF MY LIFE 咁滯架啦. 但咁又點喎   
用力吸果陣咁條脷點算? 係可以一路吸條脷跟住一齊上下郁 or 只係我唔識?
不過其實問黎都無用. 因為應該n ...
唔好咁啦..佢唔珍惜你仲有大把人珍惜你..
一路吸,條利一路打圈.
學識左服侍珍惜你既人囉...
你add左我未?

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-5-6 04:43 AM 發表 查看引用來源
唔好咁啦..佢唔珍惜你仲有大把人珍惜你..
一路吸,條利一路打圈.
學識左服侍珍惜你既人囉...
你add左我未?
無add呀, 我好憎傾電話.
我只係鐘意同佢傾. 但佢唔會打比我鳥 sosad

回覆 21# 的帖子

你去情情愛愛到問,十個又八個叫你忘記佢:smile_39:

引用:
原帖由 ttk1991 於 2013-5-6 04:30 AM 發表 查看引用來源
我覺得你要令佢感覺到佢吾可以冇左你,你發現下有冇其它吸引之處,性只是一部份

yes. thats meyou didnt know thats me? how come you still can chat with me..

引用:
原帖由 quickask 於 2013-5-6 04:45 AM 發表 查看引用來源

無add呀, 我好憎傾電話.
我只係鐘意同佢傾. 但佢唔會打比我鳥 sosad
你搞錯左,我係skype唔係wechat果個,
你係男定女?

回覆 26# 的帖子

ha ha :smile_30:

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-5-6 04:54 AM 發表 查看引用來源
你搞錯左,我係skype唔係wechat果個,
你係男定女?
skype唔係for 傾電話架咩.

引用:
原帖由 quickask 於 6-5-2013 02:05 PM 發表 查看引用來源skype唔係for 傾電話架咩.
當msn咁用都得架

前往最後回覆