上一頁下一頁
發新話題

小妹第一次出水..好醜唷..P1.P72更新內文~比人激親渣自己P.117

收藏  |  訂閱
3.0k  291.2k

小妹第一次出水..好醜唷..P1.P72更新內文~比人激親渣自己P.117

早2日半夜訓唔著,我係房張床度伸手入
自己條粉紅色呢士小三角褲手多多>.<
可能果晚想要>.<
幻想跟前度男友做....
用手卒下粒豆豆,
我粒豆豆超敏感
一摸成身震晒啦>.<
又用手卒下兩片唇,仲系粉紅色嫁hehe
一路卒開始出水
水水加兩片唇加埋手指d磨擦聲..
(滋..滋...嘞....嘞.)
我頂唔順啦......@.@
我奄住口輕叫(啊………啊!……啊!…噢!噢!…嗯………)
啊…………啊!……啊!…噢!噢!…嗯……
到啦.........唔得啦....唔好.....唔得啦....唔好.....唔得啦.
啊!……啊!…噢!噢!…嗯…嗯…
卒下卒下咁咪又濕晒嘍>.<
又要換底底啦>.<
又成手都系嘍........>.<
好在無人聽到姐.....暈  @.@
醜死人啦>.<

我d毛毛唔係太多又唔係太少hehe
手累.....下次再打

唔信就睇相啦hehe ^.^

我身材唔系太好.........有人喜歡睇有支持.....再post新相hehe  ^.^
小妹第一次出水.....................好醜唷.......睇一張好啦 ^.^

我身才好似.167CM....34 - 25- 34 hehe

第1次出post有d驚 @.@

5月6日更新~~~

我以前男朋好鬼衰的~~
壞人,次次去戲院叫我著短群一入戲院~~
(方便佢,正衰人)
就摷我lin頭粒的~~
(你地都知我粒的,幾細幾敏感架啦>.<~~野~~
手指又撩落我條t-black度,次次都撩到我兩姐妹濕晒~~
我一比人撩粒豆豆,就會失控架>.<
t-black又濕埋lu,咁少布d水水流到出大眦啦>.<
(應該系話t-black條繩都濕埋變水繩lu)~~
醜死人唷>.<
係戲院又怕比人見到~~
又怕比人聽到~~
但又好舒服...野...
正衰人>.<
每次我為有咬唇內心輕叫~~
(啊……不…呀…啊!…呀…啊!…噢!噢!…嗯……)
啊……唔好…啊!…唔制..呀…啊.!…嗯……)
辛苦死人啦>.<
之後佢仲..............

又手累..下次再打 hehe

5月8日
又lee樣,又個樣>.<
比人激親,
決定大力渣爆自己,渣到變型>.<
O黎發洩一下>.<
(啊…唔好…啊!…唔制..呀…啊.!…嗯……)
(爽.....呀…啊.爽....!.嗯…嗯…....啊…)

hehe^.^

又手累..下次再打 hehe

支持您呀,我睇完您張相都要手多多先

引用:
原帖由 S.P 於 2013-5-3 03:40 AM 發表 查看引用來源
支持您呀,我睇完您張相都要手多多先

我早2日 訓唔著 一摸成手都系 >.<

你都搞到我訓唔著xd

引用:
原帖由 tiny7777 於 2013-5-3 03:41 AM 發表 查看引用來源

我早2日 訓唔著 一摸成手都系 >.
咁宜家呢?? 我宜家就硬左啦

支持支持

引用:
原帖由 chutingkit 於 2013-5-3 03:45 AM 發表 查看引用來源
你都搞到我訓唔著xd

我都沒攪你:smile_o06:

pm你見唔見
你張相我睇完就訓唔著

引用:
原帖由 S.P 於 2013-5-3 03:46 AM 發表 查看引用來源

咁宜家呢?? 我宜家就硬左啦

而家無濕哦@.@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆