上一頁下一頁
發新話題

食中女

收藏  |  訂閱
208  79.3k

引用:
原帖由 岸戀戀 於 2013-3-30 11:05 AM 發表 查看引用來源

有嫩草吃怕乜比人笑

哈哈, 師兄講得啱, 但都冇幾多嫩草鍾意同呀叔玩呢, 我試過ADD過一個20歲既, 講左我幾大後, 佢叫我早唞

Thanks for sharing:smile_o12:

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 04:19 PM 發表 查看引用來源
之前玩APPS上左兩個人妻, 一個上左幾次就叫我老公, 走夾唔頭, 另一個都算耐, 玩左半年的一線鮑, 玩盡了各種花款, 而隨住佢識左新男友後, 都小聯絡囉, 唔好阻住人啦.

唯有發掘下一路吊住引果個中女, 佢未婚, 但一直 ...
師兄成日有好野食:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-1 03:20 PM 發表 查看引用來源

師兄成日有好野食:smile_47: :smile_47:
花多一D心機 ^^

引用:
原帖由 www1808 於 2013-4-1 10:04 PM 發表 查看引用來源

花多一D心機 ^^
十卜

引用:
原帖由 www1808 於 2013-4-1 10:04 PM 發表 查看引用來源

花多一D心機 ^^
我外型唔好嗎:smile_39: :smile_39:

我之前都有一個4x 的sp .而我廿到尾。
我喜歡佢經驗多。包括床上同做人處事。
可惜我太細路女激走左lu.
真係差太遠吧????

引用:
原帖由 好dd 於 2013-4-2 05:50 AM 發表 查看引用來源
我之前都有一個4x 的sp .而我廿到尾。
我喜歡佢經驗多。包括床上同做人處事。
可惜我太細路女激走左lu.
真係差太遠吧????

大家都好似响度磨練人生..其實差十幾年又唔係多既, 女仔都係鐘意人錫, 男人成熟D咪更加知得多對方既需要, 所以有D女仔都會揀年齡稍大的, 貪佢地有經驗同明妳心意, 但女仔都唔好有風駛盡里囉, 我而家個SP我都大佢十年, 相處得比老婆還好

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-2 02:06 AM 發表 查看引用來源

我外型唔好嗎:smile_39: :smile_39:
你梗有D吸引人既地方既, 性格呀, 興趣呀, 專業呀咁

引用:
原帖由 www1808 於 2013-4-2 08:48 AM 發表 查看引用來源你梗有D吸引人既地方既, 性格呀, 興趣呀, 專業呀咁
我唔高,又矮,又瘦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆