上一頁下一頁
發新話題

食中女

收藏  |  訂閱
208  79.3k

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-28 01:36 PM 發表 查看引用來源點解似我就好?
開通丫嘛!

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-3-28 08:41 AM 發表 查看引用來源

搵到個肯出黎玩既, 真係可以遇不可求, 如果各自都明白冇將來, 又知自己做梗咩就仲好...
而家呢溝到個人妻正正係咁, 大家知道做緊乜, 照舊各自的家庭, 有空出嚟拍下拖, 爆下房, 在床上"琴"上"琴"落自動波, 情侶一樣, 但唔黐身,好玩得, 各自有經濟能力, 唔使比錢照顧生活, 不過沒其他師兄咁多超級床上激情故事情節, 所以就冇在此出報告囉.

回覆 1# 的帖子

C-hing, Have you ever fucked a mid-lady (between 35 to 40) who is a virgin and has good body?

引用:
原帖由 manish0708 於 2013-3-28 04:11 PM 發表 查看引用來源C-hing, Have you ever fucked a mid-lady (between 35 to 40) who is a virgin and has good body?
你有冇試過?

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-28 01:30 PM 發表 查看引用來源
哈哈!咁先是男仕
要有風度

我覺得大家玩都要加點禮貌同尊重, 會更開心的

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-28 04:10 PM 發表 查看引用來源

而家呢溝到個人妻正正係咁, 大家知道做緊乜, 照舊各自的家庭, 有空出嚟拍下拖, 爆下房, 在床上"琴"上"琴"落自動波, 情侶一樣, 但唔黐身,好玩得, 各自有經濟能力, 唔使比錢照顧生活, 不過沒其他師兄咁多超級 ...
有時覺得搵SP仲易過搵女朋友/老婆, 女仔搵老公要睇你有冇錢, 做梗咩工, 有冇不良啫好, 對屋企人好冇, 有冇情趣, 成個List有排tick, 揀sp可能仲冇咁複雜

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-28 04:18 PM 發表 查看引用來源

我覺得大家玩都要加點禮貌同尊重, 會更開心的
十分認同!

引用:
原帖由 manish0708 於 2013-3-28 04:11 PM 發表 查看引用來源
C-hing, Have you ever fucked a mid-lady (between 35 to 40) who is a virgin and has good body?
我老婆當年都係處,而後生時拍拖都識過两個好正既,隨住年紀增長,而家拖住個18歲既妹妹行街都比人笑囉,細水長流正d

引用:
原帖由 20120816 於 2013-3-28 04:17 PM 發表 查看引用來源
你有冇試過?

Not yet.  But I really want to fuck an old lady virgin.

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-29 08:51 AM 發表 查看引用來源

我老婆當年都係處,而後生時拍拖都識過两個好正既,隨住年紀增長,而家拖住個18歲既妹妹行街都比人笑囉,細水長流正d
mind telling me your age? Because I want to know whether old ladies like mature men or younger men?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆