上一頁下一頁
發新話題

食中女

收藏  |  訂閱
208  79.2k

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 16:19 發表 查看引用來源
之前玩APPS上左兩個人妻, 一個上左幾次就叫我老公, 走夾唔頭, 另一個都算耐, 玩左半年的一線鮑, 玩盡了各種花款, 而隨住佢識左新男友後, 都小聯絡囉, 唔好阻住人啦.

唯有發掘下一路吊住引果個中女, 佢未婚, 但一直 ...
食中女?:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 16:19 發表 查看引用來源
之前玩APPS上左兩個人妻, 一個上左幾次就叫我老公, 走夾唔頭, 另一個都算耐, 玩左半年的一線鮑, 玩盡了各種花款, 而隨住佢識左新男友後, 都小聯絡囉, 唔好阻住人啦.

唯有發掘下一路吊住引果個中女, 佢未婚, 但一直 ...
食住先囉!

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-3-27 09:11 AM 發表 查看引用來源
師兄好勁, 不過單身中女可能真係想發展
係呀,小心呀:smile_o01:

Good good good

支持

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-27 10:40 發表 查看引用來源

係架, 又有經驗, 冇咁怕醜, 唔似靚妹重要教埋佢, 心態唔同囉, 唔通重要咁辛苦開山劈石去破處咩, 尋開心啫
有時大家尋開心,都未必次次去扑野,有心情咪做。  人妻熟女有經驗,大家之間又冇大幻想,唔會為d小事同你煩,無聊既爭執吵鬧真係少好多。

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 11:06 PM 發表 查看引用來源

第一個離婚十年, 玩左幾次佢沉船, 唔得.

第二個已經搵到新固定男友, 唔好阻人過正常生活呢
哦,你 也几有良心哦

引用:
原帖由 mysen 於 2013-3-27 23:59 發表 查看引用來源
哦,你 也几有良心哦
同意,有良心最後先可以玩得開心。

好多ching對中女有興趣:smile_40:

good sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆