上一頁下一頁
發新話題

小妹第一次出水..好醜唷..P1.P72更新內文~比人激親渣自己P.117

收藏  |  訂閱
3.0k  292.8k

引用:
原帖由 tiny7777 於 2013-5-7 06:57 PM 發表 查看引用來源似幾多?
似39……套內衣

那麼我向你道歉吧:smile_13:
Sorry

引用:
原帖由 tiny7777 於 2013-5-7 06:57 PM 發表 查看引用來源

似幾多?
tiny妹~~~:smile_o12: :smile_o12: 唔洗咁嬲喇:smile_o06: :smile_o06:

好大呀

引用:
原帖由 tiny7777 於 2013-5-7 06:56 PM 發表 查看引用來源
.      

引用:
原帖由 AnnBBloveyou 於 2013-5-7 08:34 PM 發表 查看引用來源
好大呀
師妹唔洗羨慕:smile_o10: :smile_o10: 無論大細最緊要有睇頭:smile_o12: :smile_o12:

靚版主,我都好支持妳架,不過妳可吾可以出一些下面和腳的相呀!加油呀!

引用:
原帖由 tiny7777 於 2013-5-7 04:43 PM 發表 查看引用來源

mex你好似針對我的
不如你影一張印有你身份証再拿住你住址証明全裸露臉出來先.  唔駛放5蚊銀:smile_13:
申請埋香港討論區出專利權  .
再去政府註冊版權.
我比夠5000蚊你,各師兄巴打絲打做証.
本來你靜靜地消失我都唔會再嘈, 好明顯你想扯開話題, 你要堅持既我慢慢拆解
第一, 我已經話左唔駛你暴露, 只要你po得出寫上"Discuss.com 7MAY2013"既紙仔, 而又用返同一隻cam、同一個場景既相出黎, 就証明到相係真,  已經一野收左我皮
第二, 十幾個巴打已經PM討論, 八成以上同意叫你做D即時野去証實你係女
第三, 我無針對你, 我只係導出我分析到既野

扮女出假相
等你想呃蝦條主動PM email同電話
之後比cold call中心
:smile_o12:
換來一堆廣告電話

貼來貼去都係上身..
好難相信...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆