上一頁下一頁
發新話題

10年朋友有機會你上唔上 p.1,3,5,6,8,9,10,11,12, P,13new

收藏  |  訂閱
224  212.3k

:smile_o12: 幾鍾意呢類型~!!SUPPORT
堅希望,你可以好好地打完個結局!
之前有幾個都係睇唔到個結局!!

supportsupport

C hing, update, please

支持

留言,好sweet

Support you ... this is really a nice story

回覆 106# 的帖子

That's best part of it,hardest part is making the choice between the two and you don't want to hurt anyone . If someone help you make the choice that's the best, but as long as that's the one you really want to give up

mini 好正

Thx for updates~

PS Having read your last paragraph in thread #106, you better pay much attention on correct grammar usage.:smile_o12:

Day 4

已經係我地黎到taipei ge第4日
今日要一早起身 因為我地今日行程緊密~ 我要會先去aquabella ge溫泉酒店 放低野
再出發去 9份 10份(最後只去左10份)

我早左d起身沖洗 汁野 跟住8:45左右就叫mini起身
佢去沖涼個時我又例行咁wtapp下我女朋友 不過佢冇online
咁我就打俾肥仔個邊 呀lee聽... 好似岩岩起身
我話: 肥仔呢?
呀lee: 同an出左去...
我:下..... 搞咩黎
呀lee: 我唔知...
我:真係!?
呀lee:真係唔知 佢兩個好似半個鐘前出左去,我而家起身
我:咁佢兩個有冇話幾時番? 汁左野未?
呀lee: 好似未汁晒... 你wtapp佢la , 俾半個鐘我 下邊等
我: 嗯... 好

於是我就wtapp 肥仔 - 喂 死左去邊 你係食左人 定俾人食左
不過等左佢幾分鐘都冇回 就放低電話 汁埋d野先
同時都有幫mini汁下d 差電器 野食 手信個d.. 有d野我唔知佢會唔會要or因為用 (like 化妝品.. 唔識分)
大約半個鐘到mini都 ready la
我:咁快ge...
Mini: 我都冇咩化妝 去到個邊hotel先搞
我望左望佢 係wor.. 好似係好淡
Mini: 咩呀... 你想我化番呀? 好樣衰咩!!!
我: 唔係.. 唔化都咁靚 化左不得了la~~~
mini扮個鬼面: 我先唔信你
我埋去摟住佢 話:不如....... 呀lee都未得....
Mini隻手彈左我jj一下: 唔得呀 未汁野呀我 冇時間la
我其實都知係ge -_-"
我: 嗚.....
mini: 乖下 ~~
我: 去到個邊先呢??
mini: 到時睇下想唔想la~~
講完就汁埋d野 我地就落去

一路食一路等左10 mins左右 呀lee都落埋黎
而肥仔就回我話番緊黎直接上去汁埋野先 去左樓下食野
冇耐就見到佢兩個...
呀lee笑吟吟咁問: 去左邊呢 我琴日聽到怪聲wor肥仔: on9 去食野炸 唔係食女 你估我係佢(指一指我) 呢度d野都唔好食

其實我想睇下mini個時咩樣 不過睇唔到
呀lee: 食野你又唔叫我
呀an: 你訓緊呀
肥仔: lee姐你日日都訓到死豬咁 叫你又發脾氣 唔叫你又話唔叫你....
我望一望mini....  mini點下頭 意思應該係呀lee真係咁
呀lee: 車 眼訓呀嗎 我先唔信你兩個咁乖 起身去食早餐
mini: 算la 你地唔洗食lor可?   
呀an:唔洗. 上去汁埋野行得la
mini: 好la 咁11:15係番呢度等la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆