Diu lee lo mo

收藏  |  訂閱
26  10.5k

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2021-4-21 11:52 發表 查看引用來源
太多人以為網上或apps好易就媾到女,閂左個壇佢都好,等d人少d幻想
網上又好apps 又好,
工能只擴寬你接觸人的層面,
現實中你媾吾到女,吾敢媾女,網上也一樣,

但在網上的男,一般都無諗住媾女,
你同他們聊下,基本上他們要一識就上,
時間重要遷就他,
咁其實應该去招妓。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-21 14:18 發表 查看引用來源

網上又好apps 又好,
工能只擴寬你接觸人的層面,
現實中你媾吾到女,吾敢媾女,網上也一樣,

但在網上的男,一般都無諗住媾女,
你同他們聊下,基本上他們要一識就上,
時間重要遷就他,
咁其實應该去招妓。 ...
嘻嘻但係sp 唔駛俾錢喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-22 14:50 發表 查看引用來源

嘻嘻但係sp 唔駛俾錢喎
比錢去找PG援交啦,
問題係吾比錢,
咁媾女SP等,吾講錢,
有無樣貌,有無時間,有無地方,有無心意,有無大鳩性能力先?
乜鳩都無,媾鬼咩。

無樣貌,無時間,無地方,無心意,無大鳩性能力
我乜鳩都無,落指壓平平地就算,熟左同sp一樣,可以傾下計

HK Secret好多人掉個tg出黎想女加佢,三唔識七點會有女同佢上床,發緊夢

呢度又係,間唔中有人掉個tg id出黎想女加佢,或者作故仔想有女搵佢上床,呢度d女有幾件我好肯定係人妖,其實上黎真係冇乜意思,冇乜癮,執左佢都冇乜所謂

引用:
原帖由 kc360 於 2021-4-20 11:02 發表 查看引用來源
請問188管理員嘅email係咩?我都有嘢要問

論壇網頁底部有

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2021-4-15 16:17 發表 查看引用來源
點解唔比人註冊,係咪想玩死自己,仆你個臭街論壇
各位,又有更新,不過個管理員呢,,,十足香港政府只識逃避問題,簡來答

附件

前往最後回覆