上一頁下一頁
發新話題

兩舊水企街,請問一般多少分鐘?

收藏  |  訂閱
44  11.3k

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:31 PM 發表 查看引用來源

前幾日經過上海街吉野家對面, 有個企街帶我上樓, 一見到我除完褲, 企街當堂「嘩」一聲大叫, 話唔做我生意, 我都唔知點解, 我賴死唔走, 企街話比100蚊我, 請我馬上離開.我好唔開心 😭 ...
企街會比返錢你?真係好好笑。

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:40 PM 發表 查看引用來源
我真係唔知點解當我除完褲, 個個企街都唔做我生意.
你影張相嚟等我幫你判斷下。

我通常三至五分鐘完事

我最撚憎條女唔沖凉,因為我中意錫幾嘢,所以好少玩企企,齋插窿有乜癮,自己打好過慳200

老實講,我從來無問過限時幾耐,可能近年少去老妙,其他包括咸春冠泉,都未踫過時限問題,平均嚟講,前後十五分鐘點都會有,有時慢起頭,肯定唔止三四個字:smile_34: 其實以前去老妙都從無踫過有囡幫我計時,可能係尼一兩年有啲師兄多口問,慢慢變咗個别檔口"行規",此風實在不可長,十分鐘,真係未硬得一半都要塞入去,未曾出嘢已休褲,亦係我唔再去老妙原因:smile_27:

引用:
原帖由 tml0398 於 2019-8-7 06:47 PM 發表 查看引用來源
有冇咁勁呀,,馬能咁長?
咁點點個個企街見我除完底褲之後都「嘩嘩聲」? 

引用:
原帖由 kitfit 於 2019-8-7 08:07 PM 發表 查看引用來源

企街會比返錢你?真係好好笑。
你除撚咗條褲夠「好好笑」😂話時話, 你在「上海街」工作幾耐 ?

引用:
原帖由 glue123 於 2019-8-7 10:00 PM 發表 查看引用來源
我最撚憎條女唔沖凉,因為我中意錫幾嘢,所以好少玩企企,齋插窿有乜癮,自己打好過慳200
啱聽。

齋插窿好悶啫。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-7 10:19 PM 發表 查看引用來源
老實講,我從來無問過限時幾耐,可能近年少去老妙,其他包括咸春冠泉,都未踫過時限問題,平均嚟講,前後十五分鐘點都會有,有時慢起頭,肯定唔止三四個字:smile_34: 其實以前去老妙都從無踫過有囡幫我計時,可能係尼一兩年有啲師兄多口問,慢慢變咗個别檔口"行規",此風實在不可長,十分鐘,真係未硬得一半都要塞入去,未曾出嘢已休褲,亦係我唔再去老妙原因:smile_27: ...
呢幾年已經唔係咁樣喇。就算啲女唔計你,啲雞頭都會催佢哋。

引用:
原帖由 tml0398 於 2019-8-7 06:47 PM 發表 查看引用來源
有冇咁勁呀,,馬能咁長?
女女都怕有性病

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆