上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  342.0k

引用:
原帖由 egg29 於 2021-1-29 06:15 PM 發表 查看引用來源
呀!好見識, 學到嘢
所以我而家思想調教緊我老婆,首先比佢有安全感先,之後再比佢感覺有主角feel,得閒再有意冇意之間問下佢甘玩系咪會好刺激先,潛意識比佢我系五介意接受甘玩,只系想在性上得到更滿足感及刺激度!🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-29 16:41 發表 查看引用來源
唏,女人好得意架,如果我老婆睇住我屌丫嫂甘落力,一定會睇五順眼,反之一樣,女人天生就系忌妒心重,所以換妻冇甘好,但反而如果玩二男一女,個女方好多時先感覺比人重視先,二來覺得自己好有吸引力,甘情況之下,女方會越玩越投入,即系會 ...
現實是多不可能,
女人選仔,比佬難好多,比她選到一個巳困難,你還要2男/3男?
其實男人自己都明白,我自己溝女溝C9都多,但除了比錢的3P外,真3P一次都未試過,夫妻交换,聊就10次8次了,一次都成不了,吾好話成事,夫妻敢出來吃下饭都係得1次。

引用:
原帖由 egg29 於 2021-1-29 06:15 PM 發表 查看引用來源
呀!好見識, 學到嘢
如果女人覺得你系好愛佢,好多女人肯付出的,當然大前提系在純粹性上想令佢得到更高享受啦,如果女方肯放底傳統道得觀念,我肯定女性咸濕過男性架!😁

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-29 16:41 發表 查看引用來源
唏,女人好得意架,如果我老婆睇住我屌丫嫂甘落力,一定會睇五順眼,反之一樣,女人天生就系忌妒心重,所以換妻冇甘好,但反而如果玩二男一女,個女方好多時先感覺比人重視先,二來覺得自己好有吸引力,甘情況之下,女方會越玩越投入,即系會 ...
Brandy你講得啱
個女人一打二佢都做得好落力

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-1-29 06:27 PM 發表 查看引用來源

現實是多不可能,
女人選仔,比佬難好多,比她選到一個巳困難,你還要2男/3男?
其實男人自己都明白,我自己溝女溝C9都多,但除了比錢的3P外,真3P一次都未試過,夫妻交换,聊就10次8次了,一次都成不了,吾好話成事,夫妻敢出來吃下饭都係得 ...
當然首要條件系有同好先,如你系單男揀夫妻玩,99%五成事,除非你系男神啦,但如果你都系夫妻,甘就已經有左共同意識及話題,五好先講玩五玩到,但起碼同老公一方出來見面,系基本冇問題丫!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-29 18:36 發表 查看引用來源
當然首要條件系有同好先,如你系單男揀夫妻玩,99%五成事,除非你系男神啦,但如果你都系夫妻,甘就已經有左共同意識及話題,五好先講玩五玩到,但起碼同老公一方出來見面,系基本冇問題丫! ...
我只可以講溝仔溝女,現今社會都吾難,
夫妻就好難。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-1-29 06:55 PM 發表 查看引用來源

我只可以講溝仔溝女,現今社會都吾難,
夫妻就好難。
甘當然睇你系五系呢個圈子啦!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-29 17:46 發表 查看引用來源
如果假設玩二女四男甘,同埋最重要系一樣,如果二女外表系有距離,比著你都先屌靚或
身材好嗰個先啦,甘自然另一個會覺得比人冷落左,男人就係甘架啦,出左一次,興奮及
刺激程度相對會減少,甘問題就立即浮現,如二或三男先向正嗰個埋 ...
師兄果然了解女人👍🏻

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-1-30 10:03 AM 發表 查看引用來源

師兄果然了解女人👍🏻
其實系真人真事發生過我身上丫!🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 05:37 PM 發表 查看引用來源
我都要努力去推動個老婆先得😂
ching,大家一齊努力,成事之後,呢度大把ching比我地老婆揀黎玩丫!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆