上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  341.9k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 07:02 發表 查看引用來源
其實想玩突襲式刺激都好過引,不過就要把握到個時機🤭
記得有一次同老婆回鄉探親,d親戚帶我地去浸温泉,仲係三個長輩,两男一女,去到浸温泉,两個男長輩陪我地浸,女長輩因為唔坐慣長途車頭暈唔去浸(內地人少出門坐車)
浸浸下我 ...
你個朋友諗返呢個情形,可能成晚都瞓唔著。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-29 11:14 發表 查看引用來源

聽講海洋公園個水上活動會重開,都好期待佢開返同隻婆去顛下🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-29 11:14 發表 查看引用來源

仲有女人係乜構造架🤭
平時叫佢性感就話你d男人咁衰格,不過佢又會想知比個朋友睇左後會有乜同我講,係讚佢定点😂
我就梗系話讚不絕口啦,我留意到佢系有絲絲滿足感表情😊

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 11:24 發表 查看引用來源
仲有女人係乜構造架🤭
平時叫佢性感就話你d男人咁衰格,不過佢又會想知比個朋友睇左後會有乜同我講,係讚佢定点😂
我就梗系話讚不絕口啦,我留意到佢系有絲絲滿足感表情😊 ...
其實身體最誠實呢句說話至真
男人鳩硬同女人有反應不同,女人係要體會先知佢有反應,通常講親呢d佢話變態嘢,都感覺佢特別多水😂👍👍

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-29 10:57 發表 查看引用來源
仲要多一個餵阿嫂食腸呢!😁
好想,但講左好耐等機會😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 11:24 發表 查看引用來源
仲有女人係乜構造架🤭
我就梗系話讚不絕口啦,我留意到佢系有絲絲滿足感表情😊 ...
突發奇想,唔知通唔通🤭
我有一個內地客,以前在內地帶過老婆出去见佢食飯(老婆痴餐)
因為個客都幾豪又識飲識食,之後有同食飯飲嘢(叫老婆扮我秘書)
所以個客都唔知係我老婆,仲成日口花花讚佢,所以老婆都覺得呢個人好啱傾,好無介心同佢講下d私密嘢(不過由始至終都無話人知係我老婆)
有次講開無返大6咁耐,都唔知幾時先有得返,佢主動問我仲有冇同吖徐生聯絡,徐生就係我之前個大6客,不過之後老婆話佢唔係內地人(我都唔知)
我問老婆睇嚟你好似想聯絡返佢?佢話聯絡返都是傾下計,在我眼底下做得乜(呢句有d含意)
我又曾經想過揾朋友扮呢位先生同老婆私聯,睇下老婆會傾d乜,不過d朋友又話齋傾有乜好傾,問齋屌就有興奮,咁撚現實(吹撚漲)
如果老婆真係想揾返徐生吹水又有何問題,其實人生得一知己唔係咁易,我都無乜所謂,不過我d所謂老友又太現實,齋吹都或者會好有幻想,唔係樣樣都計得咁盡吖🤭😂😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 11:54 發表 查看引用來源
突發奇想,唔知通唔通🤭
我有一個內地客,以前在內地帶過老婆出去见佢食飯(老婆痴餐)
因為個客都幾豪又識飲識食,之後有同食飯飲嘢(叫老婆扮我秘書)
所以個客都唔知係我老婆,仲成日口花花讚佢,所以老婆都覺得呢個人好啱傾,好 ...
有d男人就係驚麻煩無咩情趣

引用:
原帖由 kinyabb. 於 2021-1-29 12:00 發表 查看引用來源
有d男人又想屌人老婆食免費餐🤭
免費餐係有,不過要付出時間同心機

引用:
原帖由 kinyabb. 於 2021-1-29 12:00 發表 查看引用來源
你話事解,又要驚麻煩又無情趣,邊個女人肯比呢d濕鳩屌🤭

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-1-29 03:23 AM 發表 查看引用來源

跟住再狗仔,一個後入一個插咀,睇住自己老婆比人吊的淫樣係好high 的😎
系丫,呢個post真系勁正Y!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆