上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  341.9k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-28 21:05 發表 查看引用來源
我成日同佢講,好想揾多條佬嚟同我分享一人玩佢一隻奶😋
呢個好似唔係阿嫂喎

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-28 22:11 發表 查看引用來源
我又啜奶,又玩鮑魚。得唔得先?
兩個啜奶,一個奶鮑
會唔會仲正😍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-28 18:06 發表 查看引用來源
之前張黑白,而家剛拎到張彩圖😂
呀嫂對波好正呀,ling頭一定好好啜😍😍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-28 21:08 發表 查看引用來源
佢每次都話好,又話我好衰,做乜硬系想同人分享佢一隻奶,乜唔係我玩哂佢一對好咩,我話如果有另一個啜你另一隻奶,而我又啜你另一隻奶,試過你就知有幾享受😋呢d就係俗稱叫起双飛🤭😂😂 ...
跟住再狗仔,一個後入一個插咀,睇住自己老婆比人吊的淫樣係好high 的😎

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-1-29 03:23 發表 查看引用來源

跟住再狗仔,一個後入一個插咀,睇住自己老婆比人吊的淫樣係好high 的😎
其實想玩突襲式刺激都好過引,不過就要把握到個時機🤭
記得有一次同老婆回鄉探親,d親戚帶我地去浸温泉,仲係三個長輩,两男一女,去到浸温泉,两個男長輩陪我地浸,女長輩因為唔坐慣長途車頭暈唔去浸(內地人少出門坐車)
浸浸下我见身邊男長輩閉目享受中,我就手多多玩老婆對奶,當然隔住泳衣,佢個身又浸左落泉水下,咁都未夠,我仲伸手落去摔老婆隻鮑,呢下我仲拉開佢泳衣個檔位直接摔入去,见老婆紅到面哂又唔敢出聲叫唔好,真係好刺激😂👍👍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 07:02 發表 查看引用來源
其實想玩突襲式刺激都好過引,不過就要把握到個時機🤭
記得有一次同老婆回鄉探親,d親戚帶我地去浸温泉,仲係三個長輩,两男一女,去到浸温泉,两個男長輩陪我地浸,女長輩因為唔坐慣長途車頭暈唔去浸(內地人少出門坐車)
浸浸下我 ...
仲有另一次更刺激😂

Fat兄快啲講,好吊引

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 07:04 發表 查看引用來源
仲有另一次更刺激😂
快啲講啦師兄

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 07:04 發表 查看引用來源
仲有另一次更刺激😂
有次去泰國玩,好自然就係陽光海灘,老婆特登買左件比堅尼去著,同行都有朋友,游水好正常都冇乜嘢發生,不過老婆著左比堅尼就吸左唔少朋友嘅眼光,去到玩香蕉船就出事了,我同老婆坐到最後,通常好似玩親香蕉船都實會掟個靚灣,呢個靚灣就正正抛左我同老婆落海,到隻船掟完灣埋嚟接我地上船就出事,個朋友其實唔知有心定無心,佢一手拖我老婆上船,隻香蕉船又浪下浪下,搞左成分幾鐘都未拖到老婆上船(那時老婆都有些肥),可能心急之下想用力拉佢,而我又因為在水中幫唔到乜,拉扯下老婆上身泳衣竟然已移左位,一隻肥奶就咁跌左出嚟,最慘老婆自己都未知道咁,到佢知道時又成個跌返落水,我個朋友到今日都津津樂道返呢件事,其實去玩親呢d水上活動,最好就著一件頭泳衣啦,著得比堅尼就好易飛沙走奶,唔怪得人地囉😂🤭🤭而走奶呢幕都足足有30秒老婆先發覺,不過我事後都好興奮,果晚就因為賀佢處女露奶屌左佢3q,算是我一個記錄😊

回覆 1122# manhattan2046 的帖子

仲要多一個餵阿嫂食腸呢!😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆