上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.3k

影響父女關係。
即使佢朋友咁諗都唔抵啦

Sorry,  事實你唔恨佢啲錢

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-2-25 02:01 PM 發表 查看引用來源

其實無論妳抑或樓主都好,對男人,係唔要好有心計,但都要用心經營.
男人有錢,做咩唔叫雞,又或俾一次玩一個新鮮既呢,所以我覺得好感一定有.
點都好,關係太多計算就唔好.........
iamapet,佢同妳相處,會尊重妳嗎, ...
其實佢好多時都對我好好, 有時令我好lum, 甘願做佢秘密女人.....
尊唔尊重, 一時時啦, 有時搞我好粗魯, 不過我又ok...

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-25 11:02 PM 發表 查看引用來源

其實我想搵過份工架,我都知道佢係老細又係男友唔方便,返工拍拖唔可以光明正大.但係暫時我又冇積極搵,始終都係想見到佢多D.
我之前都有講過,我唔係貪佢D錢,佢俾我既錢,其實我小小都冇用過.佢都知道我冇用 ...
其實你以經好幸福...

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-25 11:02 PM 發表 查看引用來源

其實我想搵過份工架,我都知道佢係老細又係男友唔方便,返工拍拖唔可以光明正大.但係暫時我又冇積極搵,始終都係想見到佢多D.
我之前都有講過,我唔係貪佢D錢,佢俾我既錢,其實我小小都冇用過.佢都知道我冇用 ...
any updated?

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-26 06:26 PM 發表 查看引用來源

其實佢好多時都對我好好, 有時令我好lum, 甘願做佢秘密女人.....
尊唔尊重, 一時時啦, 有時搞我好粗魯, 不過我又ok...
咁妳男人,都好有本事啊.
佢應該係一個幾叻既人吧........

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-26 06:28 PM 發表 查看引用來源

其實你以經好幸福...
咁C姐你都係同一個你鍾意既男人一齊姐...不過比人包..都冇將來GA啦..
可以既話..請抽身...

引用:
原帖由 1984 於 2013-2-26 11:53 PM 發表 查看引用來源

any updated?
有呀. 尋晚7點幾佢係屋企食完飯, 就過左黎搵我, 幫我整水喉 (水喉滴水).
整完, 錫左一陣, 佢以為我好攰, 諗住走.

跟住我成個人埃左係度大門度, 望住佢, 唔俾佢走.
跟住佢走黎同我勁錫, 抱左我入去睡房, 今次做左好耐呀.
high到我頂唔順喇.....

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-28 05:53 PM 發表 查看引用來源

有呀. 尋晚7點幾佢係屋企食完飯, 就過左黎搵我, 幫我整水喉 (水喉滴水).
整完, 錫左一陣, 佢以為我好攰, 諗住走.

跟住我成個人埃左係度大門度, 望住佢, 唔俾佢走.
跟住佢走黎同我勁錫, 抱左我入去睡房, ...
好識調情

引用:
原帖由 anthonychan 於 2013-2-28 05:54 PM 發表 查看引用來源
好識調情
如果我主動錫佢乳頭, 好似佢錫我咁, 佢係咪都會好開心架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆