上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.3k

引用:
原帖由 iamapet 於 23-2-2013 15:43 發表 查看引用來源

係,我好鍾意佢⋯⋯
我睇見你第一次俾佢,佢對你好溫柔.....講真,我好善慕。
我俾第一次我個男人,佢就咁用左KY,查左係我妹妹度,就一野插入o黎.我痛得好緊要,流晒眼淚.....
咁你地KEEP左幾耐?

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-23 03:43 PM 發表 查看引用來源

係,我好鍾意佢⋯⋯
我睇見你第一次俾佢,佢對你好溫柔.....講真,我好善慕。
我俾第一次我個男人,佢就咁用左KY,查左係我妹妹度,就一野插入o黎.我痛得好緊要,流晒眼淚.....
你意思似係佢無前奏啊,而家都係咁對妳?

引用:
原帖由 clecwskc 於 2013-2-23 06:08 PM 發表 查看引用來源

咁你地KEEP左幾耐?
就快三年....

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-2-25 12:34 AM 發表 查看引用來源

你意思似係佢無前奏啊,而家都係咁對妳?
又唔係冇前契, 好小前奏....
佢好想食我, 我又想快d俾佢食...

我都覺得你地而家係互相鍾意大家嘅, 人, 唔戀過唔會成熟, 我祝你甜蜜美滿。
既然係正常認真發展, 我有幾個建議, 俾你參考吓, 時間上最好係順序:
1. 搵個份工, 上司下屬都唔方便啦, 何況係老闆, 遲早有人知, 便有人講。  份工佢介紹都無所謂。
2. 唔好現兜兜要佢啲錢, 以前啲也俾番佢, 飲飲食食買野禮物都無所謂, 現兜兜俾佢個女或其他人知, 唔係幾好'
3.  最好另外租屋住, 唔夠錢便搵roommate,  真係唔得佢支助少少都好過直接住佢屋, 理由同上
做齊呢三樣便可以多啲同佢個女交往。
4. 最後, 一日唔結婚都唔好要BB, 一有便複雜好多好多, 個人經驗, 千祈唔好。
祝你好運。

引用:
原帖由 女人香味 於 2013-2-22 04:44 PM 發表 查看引用來源
坦白講。就怕傷著妹妹你。他是趁虛而入。我唔够膽講最後他會愛上你。你最好有被人棄ge準備。

一段感情, 唔係成功便是失敗, 無mud 大不了
再講, 初戀呀, 初戀可以有幾冷靜

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-25 12:52 PM 發表 查看引用來源

又唔係冇前契, 好小前奏....
佢好想食我, 我又想快d俾佢食...
其實無論妳抑或樓主都好,對男人,係唔要好有心計,但都要用心經營.
男人有錢,做咩唔叫雞,又或俾一次玩一個新鮮既呢,所以我覺得好感一定有.
點都好,關係太多計算就唔好.........
iamapet,佢同妳相處,會尊重妳嗎,定還是覺得俾左錢,佢想點就點呢?

引用:
原帖由 s-one 於 2013-2-25 01:08 PM 發表 查看引用來源
我都覺得你地而家係互相鍾意大家嘅, 人, 唔戀過唔會成熟, 我祝你甜蜜美滿。
既然係正常認真發展, 我有幾個建議, 俾你參考吓, 時間上最好係順序:
1. 搵個份工, 上司下屬都唔方便啦, 何況係老闆 ...
其實我想搵過份工架,我都知道佢係老細又係男友唔方便,返工拍拖唔可以光明正大.但係暫時我又冇積極搵,始終都係想見到佢多D.
我之前都有講過,我唔係貪佢D錢,佢俾我既錢,其實我小小都冇用過.佢都知道我冇用,但係都KEEP住俾我(雖然冇IAMAPET咁多).
樓,其實我都冇辦法,我冇地方住,租樓好貴.唔係咁容易.
我地雖然冇意思話要幾時結婚,但係生仔真係唔會咁快.你放心啦,我地有用CONDEM架.

努力呀

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-25 11:02 PM 發表 查看引用來源

其實我想搵過份工架,我都知道佢係老細又係男友唔方便,返工拍拖唔可以光明正大.但係暫時我又冇積極搵,始終都係想見到佢多D.
我之前都有講過,我唔係貪佢D錢,佢俾我既錢,其實我小小都冇用過.佢都知道我冇用 ...
我都知/ 信你無, 如果有, 便目標明確, 我都唔使講一堆廢話。 唔係叫你下個月做晒, 慢慢黎, 如果你同意我講嘅話。
包, 有幾個定義。 一, 一方出錢, 一方提供。。。。。 唔一定淨係sex.   Two,  一方尊, 一方卑。 三, 唔係結婚, 唔係同居。
人地看你, 三, 符合, 一, 表面證據成立 ( 係佢公司打工, 係佢屋住, 仲唔係?)  無人會深究你係公司做幾多野, 有無用佢俾你啲錢。 二, 雖然唔係, 不過呢樣淨係你知佢知。
但事實你恨佢啲錢, 唔食羊肉一身臊, 何必?
尤其是佢個女, 唔大唔細, 好易諗錯格離, 影響

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆