上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.3k

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-23 12:16 AM 發表 查看引用來源

因為我真係愛佢,而我都真無好需要$.
係我鍾個頭埋去,甘願咩都做.
如果佢一蚊都唔俾你, 你估你仲會咁鐘個頭埋去法?

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-23 12:18 AM 發表 查看引用來源

實數我唔講,總之係我三年前人工o既四五倍.
咁 好 paid..好 過 雞 呀...:smile_o10:

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-23 12:16 AM 發表 查看引用來源

因為我真係愛佢,而我都真無好需要$.
係我鍾個頭埋去,甘願咩都做.
當男人有一定年紀,佢都會怕付出.
講真,男人有錢,佢付出錢,輸左可以再搵過,付出感情,輸左會無地自容.
尤其上了年紀,有一定收入的男人.
個男人可以同妳keep咁耐,一係妳好靚,一係佢對妳都有感情,但以金錢付出.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-22 01:44 PM 發表 查看引用來源

係公司? 唔好啦. 我驚有人突然返黎呀.
haha.........妳係正經女仔,就唔需要急於在性上帶來刺激吧.
要討好男人,倒不如給他另一面驚喜.

引用:
原帖由 s-one 於 2013-2-22 03:26 PM 發表 查看引用來源
先利申, 本人身在國外,四十幾, 婚姻美滿, 大桔利是講句, 如果無意外( 死人塌樓個隻),  應該白頭到老, 所以絕對不可能是狼狗, 不是說我有多清高, 只想你認真聽我分析, 看多幾次, 諗多幾次。

俾屋你住幫你 ...
初初佢係有包依個諗法既,但係後來大家都鍾意大家,咁咪發展LOR.

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-2-22 05:17 PM 發表 查看引用來源
hi... CANDY, 我追左你個post有一段時間.....今日終於決定要sign up..

我同你其實好似, 我地background好似, 唔同的地方係我諗我大你2年, 同埋, 你果d唔算係俾人包, 我先至係俾人包

佢大個20年, 我今年25, 佢4 ...
你好慘,我諗你一定都好鍾意佢.

睇晒所有既文章,恭喜妳
妳既過去可能會孤寂,但希望往後既日子會開開心心啦

祝你幸福

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-23 01:27 PM 發表 查看引用來源

你好慘,我諗你一定都好鍾意佢.
係,我好鍾意佢⋯⋯
我睇見你第一次俾佢,佢對你好溫柔.....講真,我好善慕。
我俾第一次我個男人,佢就咁用左KY,查左係我妹妹度,就一野插入o黎.我痛得好緊要,流晒眼淚.....

引用:
原帖由 freshgrad942 於 2013-2-22 06:21 PM 發表 查看引用來源

咁點解你仲要咁做? 因為港女格? 太貪錢?
根本佢貪錢,有手有腳唔做野,唔係港女格,係大陸格

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆