上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.3k

引用:
原帖由 www...999 於 2013-2-18 10:09 AM 發表 查看引用來源
吾係我想打沉你,我始終認為2十幾同4十幾的人話認真一齊是自欺欺人,由其你自已都用左包養果2個字,個男人知哂你背景仲吾諗住食硬你,而家佢呃左你隻豬同長期有得扑你,佢計過條數去夜總曾铜女貴過包你,你又乾淨d,所以我見 ...
我明你意思.
但係我信我有一日會結婚架.

引用:
原帖由 不能沒有性 於 2013-2-18 10:28 AM 發表 查看引用來源

想佢舒服D就睇多D四仔學多D野,多數男人都鐘意比女人服侍,幫佢吹下囉>
我接受唔到用口呀...
我怕好臭.

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-2-18 10:48 AM 發表 查看引用來源

樓主,舒服d唔代表要用呢個方法.性係一個方法.
其實佢性能力係一樣,如果要佢舒服,仲有好多方面.
明白.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-18 01:28 PM 發表 查看引用來源

我接受唔到用口呀...
我怕好臭.
咦?佢無用過口幫妳咩??

洗乾淨D佢細佬..再支D 忌廉OR蜜糖上去...咁樣口交就OK啦...:smile_34: :smile_30: :smile_30:
男人好鍾意女仔用口幫佢....呢樣你要慢慢試...

另外唔建議打真軍住..不過如果你想既....建議去睇醫生...OR家計會..一個月打一次針...OR食藥(萬0 藥房有售)
希望樓主同你男人可以有將來~~~

樓主玩下OL誘惑囉

引用:
原帖由 狂輸 於 2013-2-18 02:20 PM 發表 查看引用來源

咦?佢無用過口幫妳咩??
無呀, 我唔俾佢. 我覺得有d污漕.

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-2-18 02:59 PM 發表 查看引用來源
洗乾淨D佢細佬..再支D 忌廉OR蜜糖上去...咁樣口交就OK啦...:smile_34: :smile_30: :smile_30:
男人好鍾意女仔用口幫佢....呢樣你要慢慢試...

另外唔建議打真軍住..不過如果你想既....建議去睇醫生...OR家計會.. ...
多謝你.
其實佢對我冇咩要求

引用:
原帖由 1984 於 2013-2-18 05:40 PM 發表 查看引用來源
樓主玩下OL誘惑囉
其實我每日都係OL裝扮番工架.

我地今晚會係佢屋企同佢個女同工人一齊食飯.

係依度我想講, 我地關係既開始係真係好似包養.
但係依家, 我覺得我地係情人關係, 我地會拖手, 一齊食飯, 睇戲, 亦都開始有sex (雖然得一個星期)
我有信心我地會長久架

同埋, 我地唔係只係得sex架, 雖然我都好enjoy sex.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆