上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.2k

M完頭三日都安全的,但性高潮可能會引致提早排卵而有BB.
但講開又講,今次有幾多次高潮呀?可以試下找自己的敏感帶啊!第時你就有機會試到潮吹啦!

引用:
原帖由 michael2577 於 2013-2-17 11:17 AM 發表 查看引用來源
M完頭三日都安全的,但性高潮可能會引致提早排卵而有BB.
但講開又講,今次有幾多次高潮呀?可以試下找自己的敏感帶啊!第時你就有機會試到潮吹啦!

咁m之前係唔係可以唔使用套架? (我問下架咋, 佢冇要求過唔用)
我唔知道高潮係點架. 高潮會點架?
咩叫潮吹?

樓主遲啲虎狼之年  點算

理論上 M 前係安全
高朝就好難形容俾你聽,好high 咁喇
潮吹係妹妹噴水,可以睇下 AV 就知係咩一回事

M前M後二至三天都安全的!若果真是不用套要小心!其實你高潮時應該好舒服约,Enjoy!

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-17 10:53 AM 發表 查看引用來源

都ok啦.

尋日下午佢又上左黎, 我地做左我地既第三次喇.

真係好開心呀, 因為今次真係一d痛都冇, 我仲有d享受既感覺.
唔只係享受同佢二合為一, 仲真係享受佢下面帶俾我既感覺, 好充實咁lor.

佢好識得令我 ...
樓主,好老實,我係男人,都要坦白,唔結婚,都真係唔好玩打真軍住..........

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-2-18 12:24 AM 發表 查看引用來源

樓主,好老實,我係男人,都要坦白,唔結婚,都真係唔好玩打真軍住..........
知道喇.
其實我問係因為想佢再舒服d.
佢無要求過我想唔用架.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-18 08:57 AM 發表 查看引用來源

知道喇.
佢無要求過我想唔用架.
吾係我想打沉你,我始終認為2十幾同4十幾的人話認真一齊是自欺欺人,由其你自已都用左包養果2個字,個男人知哂你背景仲吾諗住食硬你,而家佢呃左你隻豬同長期有得扑你,佢計過條數去夜總曾铜女貴過包你,你又乾淨d,所以我見議你吾好放真感情,系呢個男人身上铜得幾多得幾多,吾係第日佢屌到厭屌殘你一腳伸開你,到時你人又冇錢又冇我驚你自殺都似,好自為之啦你:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-18 08:57 AM 發表 查看引用來源

知道喇.
佢無要求過我想唔用架.
想佢舒服D就睇多D四仔學多D野,多數男人都鐘意比女人服侍,幫佢吹下囉><

引用:

知道喇.
佢無要求過我想唔用架.
樓主,舒服d唔代表要用呢個方法.性係一個方法.
其實佢性能力係一樣,如果要佢舒服,仲有好多方面.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆