上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.2k

引用:
原帖由 manmansweet 於 2013-2-12 11:44 AM 發表 查看引用來源
女仔都係想搵到個可以照顧佢既男人姐
俾著我都唔介意,HAHA
ha ha ..好恨 有 個 好 男 人 包 呀??:smile_o10:

引用:
原帖由 dicky9394 於 2013-2-12 11:58 AM 發表 查看引用來源

ha ha ..好恨 有 個 好 男 人 包 呀??:smile_o10:
唔係包...有男仔對我好已經OK LA

其實, 我...俾左佢架喇.

星期六朝早起身,可能我都習慣左大家唔著衫,我冇咁抗距.
果日起左身都十一點幾,佢煮左野倖我食.食完,我好認真同佢講,話我可以認真試下.

佢同我傾左好耐,話佢可以將佢下面,試下係我出面,只係掂下我下面,唔入住,等我完全放鬆先.
聽到依度,我真係覺得感動.佢好以我既感受為先.

跟住果日下午,我地就係我張床上面,除晒所有衫同底褲.佢錫暈晒我全身,俾我見到佢下面脹大晒時候既樣.睇左佢下面兩個鐘頭,我都唔再驚,佢就帶左安全套,放好晒我兩隻腳,然後佢下面壓向我下面,好輕力咁向前推.

佢一路推,一路問我有冇痛.其實我只係覺得下面好滑,可能因為我都好ENJOY佢錫我啦.
跟住,我話,不如你入多D啦,之後,我FEEL到佢用多左小小力,有時向前頂,有時又停低.

之後,我FEEL到下面愈黎愈頂,開始有D痛,但係我諗應該都夠滑,佢過左一陣就入左去喇.

入去之後,佢冇咩動作,只係同我對望左一陣,同埋同我KISS.

可能我都知道佢跟住會做咩動作,我主動攬住左佢膊頭,佢開始前後前後咁郁,開始好慢,後來愈來愈快,之後,佢一下插到最入,伏左係我心口.我知道佢完左.

我真係好開心,我知道佢都好開心架.

你爽唔爽呀?

引用:
原帖由 小狗123 於 2013-2-12 11:23 PM 發表 查看引用來源
你爽唔爽呀?
小小啦.可能遲D會好D.

明白 !:smile_44:

回覆 185# 的帖子

今當然啦,之後佢會操練你:smile_47:

快d預備情人節啦

引用:
原帖由 小狗123 於 2013-2-12 11:38 PM 發表 查看引用來源
今當然啦,之後佢會操練你:smile_47:
哈哈.咁緊要.

冇啦,佢話星期六先俾左第一次佢,佢想等我下面休息下先再試.
不過,其實我都係痛左兩日咋,依家冇痛喇.

咁係唔係可以再黎架喇?

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-13 10:18 AM 發表 查看引用來源

哈哈.咁緊要.

冇啦,佢話星期六先俾左第一次佢,佢想等我下面休息下先再試.
不過,其實我都係痛左兩日咋,依家冇痛喇.

咁係唔係可以再黎架喇?
係喔,做多幾次就會上癮啦你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆