上一頁下一頁
發新話題

比人開發了 更新p.7 p.8

收藏  |  訂閱
195  41.4k

又係深夜時間 又係引人入性時間  又重覆講 我唔係想揾sp 唔好pm我 我歡迎大家一齊傾下性事或者有咩好玩指點下我 但要找sp就…………88la

今日又黎大戰la
所謂大戰 對我同b先生黎講係温柔地大戰 大戰爆發既火藥會好多 火力又會好夠
但只大戰一次
重質不重量ma!
今日原本有d擔心嫁
擔心高潮無平時咁多水水
點解呢?因為前晚打完文濕曬 要儲下水ma 呵呵
點不知今日一樣高潮加潮吹
但無平日咁快就啧 但b先生滿意嫁la !
整整下自己都有小小壓力吖
每次都咁high 如果有一次忽然缺水點算????!!

等等再打

又係深夜時間 又係引人入性時間^^:smile_o05: :smile_o05: 妳住外國?

引用:
原帖由 chankiki888 於 2013-5-1 07:29 AM 發表 查看引用來源
又係深夜時間 又係引人入性時間  又重覆講 我唔係想揾sp 唔好pm我 我歡迎大家一齊傾下性事或者有咩好玩指點下我 但要找sp就…………88la

今日又黎大戰la
所謂大戰 對我同b先生黎講係温柔地大戰 大戰 ...
支持Kiki出大戰文!
唔使怕冇水,你長噴長有咖啦

引用:
原帖由 man168man168 於 2013-5-1 08:44 AM 發表 查看引用來源
又係深夜時間 又係引人入性時間^^:smile_o05: :smile_o05: 妳住外國?
我香港人黎嫁
不過夜訓到爆姐

引用:
原帖由 chankiki888 於 2013-5-2 01:20 AM 發表 查看引用來源我香港人黎嫁不過夜訓到爆姐
:smile_o13:依家有邊個唔係夜訓

引用:
原帖由 chankiki888 於 2013-4-26 08:45 PM 發表 查看引用來源
hello 大家好
我一向都上黎睇嫁la
今次講下自己先 我本身係一個享受性愛既女仔 亦好玩得

最近識左一個年記大過我n咁多既男人 而且仲做埋 我地一星期就會做一次 每一次我都高潮加潮吹!!成張床都濕到訓唔到人 ...
大約幾錢度?

演出細膩

引用:
原帖由 浪子燕青 於 2013-5-2 01:21 AM 發表 查看引用來源
:smile_o13:依家有邊個唔係夜訓

個個都夜鬼

[uote]原帖由 may.. 於 2013-5-2 01:24 AM 發表 查看引用來源
大約幾錢度? [/quote]

乜野幾錢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆