上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.1k

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-1 06:14 PM 發表 查看引用來源
多謝大家咁緊張我.

但係我真係覺得佢係真心為左我. 而我都愈來愈鍾意佢.
要大家咁勞氣, 真係sorry...
He seems to love you genuinely. The most important thing is how you truly feel towards him. GL

年齡唔係問題 但必然要面對比較多嘅困難
樓主要加油 既然遇到啱嘅人就好好珍惜

大學時,我讀過何謂LOVE

LOVE=激情(一見鐘情,一時心動)+承諾

激情好快完,好多夫婦係過來人,之後只餘承諾:smile_39:

樓主拍多幾次拖,感覺會完全不同:smile_38:
如果相差10年8年,我唔會反對
相方身體機能相差不遠,女人較易老:smile_39:

引用:
原帖由 S.boy 於 2013-2-3 09:22 AM 發表 查看引用來源
我會覺得無問題既,感情錯誤投射唔係無機會,但係真正感覺樓主最清楚,我亦相信佢老闆唔係乘虛而入,人地做得老闆,仲要諗埋個女個感受先會行動。除非老闆唔介意員工同個女睇法,但佢照追樓主,我信佢 。樓主要感受清 ...
佢老闆(上司)如果一早食樓主,一旦俾佢唱通街,分分工都無,中層好難搵工,你估佢傻:smile_34:

間公司係佢上司就話啫:smile_39:

其實佢真係我地老闆, 佢唔係中層員工.
我地間公司得十幾人, 冇咩中層架..

佢冇逼我, 係因為佢顧及我感受.

引用:
原帖由 azzz111 於 2013-2-4 12:16 PM 發表 查看引用來源
大學時,我讀過何謂LOVE

LOVE=激情(一見鐘情,一時心動)+承諾

激情好快完,好多夫婦係過來人,之後只餘承諾:smile_39:

樓主拍多幾次拖,感覺會完全不同:smile_38:
如果相差10年8年,我唔會反對
相方身體機能相 ...
你講得岩架, 但係我就係願意去試, 因為覺得值得.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-4 05:05 PM 發表 查看引用來源

你講得岩架, 但係我就係願意去試, 因為覺得值得.
小心好似陳學殷事件:smile_43:
試想想如果他不是貪你的年輕美色會對你這樣好嗎?:smile_45:

引用:
原帖由 azzz111 於 2013-2-4 06:35 PM 發表 查看引用來源

小心好似陳學殷事件:smile_43:
試想想如果他不是貪你的年輕美色會對你這樣好嗎?:smile_45:
我冇咩美色..

先過左他女兒果關, 做得成朋友, 就會易行好多. 我都係提議, 你們不要有sex先, 會對3方都好好多, 先拍著拖好一些.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-4 05:03 PM 發表 查看引用來源
其實佢真係我地老闆, 佢唔係中層員工.
我地間公司得十幾人, 冇咩中層架..

佢冇逼我, 係因為佢顧及我感受.
HK 人, 有 d 要求多多 , 要尼 要 lo...
有d人, 懂 惜福 ..
any way..good luck la ...:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆