上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.1k

回覆 23# 的帖子

好男人唔多,請好好把握,當然樓主要過左年齡呢關。

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-2 11:40 AM 發表 查看引用來源

其實都唔係淨係要報恩,而係我都真係鍾意左佢,而佢都一樣.
我知道愛唔一定要有SEX,但係佢出現左之後,已經係我既所有,我想俾最好既野佢.佢開心,我就會開心.

公司D同事唔到依家都唔知道我地D野,因為我自 ...
咁冇計啦, 你咁多籍口,抵你做一個黑暗中唔見得光的女人:smile_43:

我會覺得無問題既,感情錯誤投射唔係無機會,但係真正感覺樓主最清楚,我亦相信佢老闆唔係乘虛而入,人地做得老闆,仲要諗埋個女個感受先會行動。除非老闆唔介意員工同個女睇法,但佢照追樓主,我信佢 。樓主要感受清楚佢,因為愛同買賣你會感覺到既feel係唔同,樓主係處,但有無拍過拖?

引用:
原帖由 karlmalone 於 2013-2-1 11:07 AM 發表 查看引用來源

對, 出黎玩既盡量唔好上身, 而呢個男人付出時間同精神, 唔似係玩玩下, 如果真係好男人你又有係有feel 就同佢講結婚後先有性行為, 認識左大半年結婚唔係未見過. 佢肯即係真心, 我認識有對夫婦相差20年, 而家男既9 ...
個人覺得真心與否同婚前性行為無關係,我前女友無比我,但我好愛我前女友

引用:
原帖由 S.boy 於 2013-2-3 09:22 AM 發表 查看引用來源
我會覺得無問題既,感情錯誤投射唔係無機會,但係真正感覺樓主最清楚,我亦相信佢老闆唔係乘虛而入,人地做得老闆,仲要諗埋個女個感受先會行動。除非老闆唔介意員工同個女睇法,但佢照追樓主,我信佢 。樓主要感受清 ...
睇漏最後一句,知道無拍過拖了.﹐.sor

樓主我同你年紀相若,但你既經歷比我多好多

引用:
原帖由 大強一號 於 2013-2-3 09:01 AM 發表 查看引用來源

咁冇計啦, 你咁多籍口,抵你做一個黑暗中唔見得光的女人:smile_43:
其實,我都唔係唔見得光.
尋晚,佢叫左我出去食飯,去到先知道佢個女都係度.
我同佢個女都有D尬尷,無咩野講.

不過我知佢努力緊架喇,佢想個女接受我地.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-3 12:00 PM 發表 查看引用來源

E+ d 小朋友, 冇你想得咁複雜 ..
如果佢唔 like 你, 你 靜靜提佢...要個后媽 or 佢拍拖要帶埋老豆...2 選 1...哈哈 ...

而且..后生后媽 同 家姐 差ng多...唔好太 杞人憂天 la
add 佢 facebook ..大家 fd 下 law...:smile_o12:

ps: 好男人死淨 ng 多...米錯過 ..:smile_o05:

男人帶女..最差係 買女仔野 ..:smile_o05:  ..乜系女仔野,你明架 ..
下次 3p dinner 前,  你同條女去  買下女仔野
先買下 鞋, 裙..熟左先好去買 ..哈哈...
.
.
good luck la !!

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-3 12:00 PM 發表 查看引用來源

有進展,幾好的開始呀, 睇多一排先啦,祝你好運.........

Support candy

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆