上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.1k

引用:
原帖由 E-36 於 2013-1-31 14:00 發表 查看引用來源

同意 , 其實樓主真係遇到個好男人 , 有承擔

唔通叫呢度班狗公有承擔咩 ? 食完拍吓走就大把
我真心覺得樓主遇到好人!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2013-2-1 02:36 AM 發表 查看引用來源我係狗公的話,你只係一隻狗仔喳,吠兩聲嚟聽聽先啦!一個男人有無必要花咁多時間,精神落一個女人到?剩係為隻豬?真係為咗食女嘅,拎少少錢出嚟每個星期三,五,六落Magnum開兩支champa ...
全中,呢個男人要玩女人洗乜做咁多野!我反而覺得個男人 on9 多 d 。

都係個句,女人1822大把市場,個男人就人到中年仲要帶住個女,樓主妳唔鍾意人就爽爽快快,唔好拖泥帶水!

錢,妳他日都可以還,但人地花係妳身上的心機同時間,妳點還 ?

引用:
原帖由 midmidmid 於 2013-2-1 02:36 AM 發表 查看引用來源

我係狗公的話,你只係一隻狗仔喳,吠兩聲嚟聽聽先啦!一個男人有無必要花咁多時間,精神落一個女人到?剩係為隻豬?真係為咗食女嘅,拎少少錢出嚟每個星期三,五,六落Magnum開兩支champa ...
對, 出黎玩既盡量唔好上身, 而呢個男人付出時間同精神, 唔似係玩玩下, 如果真係好男人你又有係有feel 就同佢講結婚後先有性行為, 認識左大半年結婚唔係未見過. 佢肯即係真心, 我認識有對夫婦相差20年, 而家男既90, 女70, 結左婚50年, 咪又係好好.

你無別的男仔追你?

引用:
原帖由 azzz111 於 2013-1-30 07:51 AM 發表 查看引用來源
由佢當初知你困難,半威脅叫你做他的女友,你應知他不是好人
佢遲遲不進一步行動,只因要你自己感覺不好意思,自動獻身,老謀心算:smile_39:
如果他真心愛你,會無條件幫你,不求回報,其後自己追求你,正一死老鬼,用埋下三 ...
樓主, 清醒吧, 走吧.
陷得愈深, 傷得愈深 ...  ...

多謝大家咁緊張我.

但係我真係覺得佢係真心為左我. 而我都愈來愈鍾意佢.
要大家咁勞氣, 真係sorry...

其實你心中早有答案, 不過搵人認同?
報恩有許多方法, 唔一定靠性.
一於搞大佢.....間公司, 也是報恩了.:smile_35:

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-1-30 05:45 PM 發表 查看引用來源

佢今年45, 我依家22.
你 想下..佢 過多2年, 床事餵你唔飽..你 o ng ok 先?

if ok ..米 拍下拖 law..:smile_o12:

愛情冇分年齡界限!!
樓主你要幸福落去啊:')

引用:
原帖由 daniel9872 於 2013-2-1 07:17 PM 發表 查看引用來源
其實你心中早有答案, 不過搵人認同?
報恩有許多方法, 唔一定靠性.
一於搞大佢.....間公司, 也是報恩了.:smile_35:
其實都唔係淨係要報恩,而係我都真係鍾意左佢,而佢都一樣.
我知道愛唔一定要有SEX,但係佢出現左之後,已經係我既所有,我想俾最好既野佢.佢開心,我就會開心.

公司D同事唔到依家都唔知道我地D野,因為我自己都唔想.
而佢個女,其實男友都想個女知道,但係一時之間驚佢接受唔到.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆