上一頁下一頁
發新話題

冇死圖啦~分享之前一次同學校TUTOR!推薦過100影新相,更新+相P.7.23.27。55.82

收藏  |  訂閱
1.4k  225.1k

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-5-14 12:05 AM 發表 查看引用來源
HAHA 好正呀..後樓梯真係好正..我都係試過摷..同埋比人含爆..
睇到條司華力都大過仔...
之後睇到你張相就不得了啦..果條假9 放係咀邊真係誘惑死人...CHOK左幾下..
尤其你面尖尖.而且係我最中意果種咀型,仲要吐小小 ...
你回得好有深度wor~haha

引用:
原帖由 ivanho18 於 2013-5-13 11:37 PM 發表 查看引用來源

太誘惑啊你^^
如果你將假9放係你下面度撩撩下黎影相仲誘惑啊^^
食左外國腸勁呀你^^
外國腸好食D定係香港本地好食D呢?
有影到呀,不過未post.之嘛

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-14 12:52 AM 發表 查看引用來源有影到呀,不過未post.之嘛
幾時post:smile_47:

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-14 12:52 AM 發表 查看引用來源

有影到呀,不過未post.之嘛

你的第二張相,純白之中帶點野性!I like~~
有性感少少既睇嗎?

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-5-14 12:53 AM 發表 查看引用來源
幾時post:smile_47:

最快都聽日啦。。。睇下有幾多人支持啦。。

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-14 12:56 AM 發表 查看引用來源

最快都聽日啦。。。睇下有幾多人支持啦。。

就訓見你on一on都即刻上黎支持你

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-13 01:45 PM 發表 查看引用來源
我黎左呢個版冇耐><
之前一直唔知。。。:smile_40:
睇到師兄師姐打D分享,睇到我都好想講下
而加EXAM完終於得閒啦><
小妹仲讀緊大學,有個都係讀緊書的男朋友
我地基本上一星期都有3,4次曳曳。 ...
Very good body ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :smile_47:

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-13 08:48 PM 發表 查看引用來源
比佢拉左入後樓梯之後
佢開始愈黎愈放肆>
Update please !!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_47:

加大力度。。。推

candyb 身材好正丫,比你含完一定要餵返飽你啦,我又要同你玩下hehe:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆