上一頁下一頁
發新話題

冇死圖啦~分享之前一次同學校TUTOR!推薦過100影新相,更新+相P.7.23.27。55.82

收藏  |  訂閱
1.4k  225.6k

上次講到我傻下傻下咁去左tutor屋企
我覺得最大原因都係有酒精影響,
成個人都好high..情緒又好高漲。。
去到佢屋企,我都有d緊張,同佢坐在係梳化上面。。。
不過都坐得幾開。。同佢傾左幾句。。
佢叫我坐埋過去。。坐到過去,佢兩隻手開始唔規矩啦><
從後面隔住衫渣我波波,又用手指掃我linlin...
Linlin一比人搞,我就全個人失去左控制力。。我居然講好舒服><
個咸濕tutor係我耳邊好淫咁講我linlin好硬,好敏感。。仲話估我兩粒linlin係唔係粉紅色><
失去左反抗力的我基本上係任由佢擺佈。。
比佢除晒衫同bra..係咁比佢一邊渣波波一邊錫linlin><。。
佢之前係搖仔app講過佢做愛好叻。。
初時都唔係好信。。到比佢奶妹妹,真係好正。。
佢條利轉得好快,奶我豆豆奶到我都頂唔順><
卒下又奶下咁,好爽。。

到我見到佢弟弟果陣,都有d驚喜><
Size都幾大幾粗。。放落口個感覺係幾好味。。。heehee...
我好中意食腸仔,所以每次含都好落力。。
含左一陣,佢就走火。。射左好多出黎。。多到成個口都一時吞唔晒
有好多都滴晒落波波上面><
佢即時同我講返sorry..話自己太耐冇做。。。
可能佢真係太耐冇做。。佢搞左我一陣波波
我又幫佢LAM下弟弟,佢好快就硬返><
仲keep住好硬。。。。
幫佢口爆左一次之後,佢今次真係耐左好多。。
我地玩左好多姿勢,女上,男上,半邊脾><
女上感覺最好FEEL。。本來佢想自己郁
我話:唔得呀,真係好舒服,比我自自己UN呀><。。。
我叫到傻左咁,叫到好HIGH好大聲。。
成個過程,不停感覺自己好多水,好似好快就噴咁
佢d skill真係幾好,最緊要好夠硬><
每一下抽插我都感覺頂到好入,
佢不停插,不停話我好淫,好多水
我比佢插到腳都係到打震。。

最後佢推車。。。一隻手係咁捏住我LINLN

下下都頂到好入。。。

前後高潮左2次,比我爽左好耐先射出黎><

果晚到第二日朝早,同佢做左3次。。之後兩次都係我引佢,食到好飽先走><

後記: 之後同tutor先生都有keep住見面,
一開始係app傾計佢都講明係just for fun..
唔會有任何relationship..我對佢連sp感覺都冇,
係有時返學天地堂or冇野做果陣都搵下佢。。。
而加已經好耐冇搵佢啦,諗返起,其實唔係佢SKILL特別好
只係可能個感覺可以比我放肆,比我刺激
先搞到自己咁HIGH。。。

而加POST埋兩張相,HEEHEE。。。
如果反應好,下次POST我就放今日新影GE相啦:smile_o09:

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-16 10:36 PM 發表 查看引用來源上次講到我傻下傻下咁去左tutor屋企我覺得最大原因都係有酒精影響,成個人都好high..情緒又好高漲。。去到佢屋企,我都有d緊張,同佢坐在係梳化上面。。。不過都坐得幾開。。同佢傾左幾句。。佢叫我坐埋過 ...
有新文:smile_40:支持糖b:smile_38:

support uuu^^
引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-16 10:36 PM 發表 查看引用來源
上次講到我傻下傻下咁去左tutor屋企
我覺得最大原因都係有酒精影響,
成個人都好high..情緒又好高漲。。
去到佢屋企,我都有d緊張,同佢坐在係梳化上面。。。
不過都坐得幾開。。同佢傾左幾句。。
佢叫我坐埋過 ...

原來糖D去左出新文:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

新相好大個patpat:smile_40:推車一流:smile_o12:

引用:
原帖由 caes518 於 2013-5-16 10:38 PM 發表 查看引用來源
原來糖D去左出新文:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
係呀><

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-5-16 10:37 PM 發表 查看引用來源
有新文:smile_40:支持糖b:smile_38:

你咁快就睇到><

引用:
原帖由 忘記我不要緊 於 2013-5-16 10:38 PM 發表 查看引用來源
support uuu^^

岩岩有少少時間就打埋去嘛。。。

粒lin lin真係好粉~~~我要一啾啜落去喇:smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-16 10:40 PM 發表 查看引用來源你咁快就睇到><
重睇曬:smile_o11:辛苦糖b:smile_o06:

甘你地見到面有冇d唔知點甘呀?:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆