上一頁下一頁
發新話題

淫妹日記 - 第一次同黑人上床 (停止連載公告)

收藏  |  訂閱
211  176.5k

引用:
原帖由 KennyPKLeung 於 2017-9-16 10:21 AM 發表 查看引用來源
嘩嘩嘩!玩完條巨黑腸之後,肯定鬆哂!
唔怕, 娥媚有 "忍尿大法", 幾鬆都可以迫到實一實

引用:
原帖由 專業就是強大 於 2017-9-16 06:34 PM 發表 查看引用來源
話五定條黑人洋腸冇料到……
所以佢老婆先走佬呢……
好在女主十八般淫藝,死蛇變活……蛇
傳聞佢老婆住響大坑, 所以牛奶 Mark 都投哂降

因私務關係, 所以此故事放埋下一章之後, 決定將會響香土色版之內停止繼續連載, 敬請原諒

淫妹日記 (二十)  -  第一次同黑人上床

巨大嘅身軀正將我緊緊咁抱住起黎, 但身形實在太過懸殊, 所以呀 Mark 索性兜住我蘿柚咁將我成個抱起黎錫住, 我比呀 Mark 抱到雙腳經已離地, 而我亦攬住佢條頸咁同佢激吻住。

呀 Mark 開始抱住我咁行緊入房, 已經將我放到床上, 呀 Mark 再責住我黎繼續錫住我, 佢邊錫邊除緊佢自己條褲落黎, 已經咩都無著嘅佢, 下身開始爬埋上床黎夾住我嘅雙腳, 我膝頭位置正感受到佢胯下果種巨大嘅感覺, 我慢慢伸手向下試圖感覺一吓到底佢係有幾大。

已經摸到佢胯下嘅硬物, 硬物果然真係好長同好粗, 粗嘅程度簡直就連我兩隻手指都圈唔哂, 而且亦真係好硬, 我輕撫住佢胯下四周, 又握住佢條硬物慢慢地套弄住, 呀 Mark 開始錫我對波, 我望住佢食緊我兩粒紅棗, 舌尖亦不斷打圈咁舔住我峰頂上嘅周遭。

呀 Mark 隻手開始摸住我下面, 我擘開啲對腳比佢盡情咁摸, 好舒服, 呀 Mark 嘅手勢似乎好熟練咁, 我比佢摸到濕哂之餘, 我仲要緊夾住佢隻手再扭住下身咁黎磨住自己, 「唔….啊….唉….唔…唔….唔…..」

兩團胸肉比呀 Mark 隻巨手正搓圓襟扁, 而我亦手握住呀 Mark 條野係咁不停把玩住, 呀 Mark 開始愈錫愈落, 佢個頭已經到左我胯下之處, 我盡擘開對腳, 跟住開挺住個下身去到佢嘅面前, 呀 Mark 已經將個面嗡埋去我門縫之處。

兩手抓住我大脾一黎就發動住猛烈攻勢, 「啊…啊…啊….啊….奶到我好舒服呀….啊….」 呀 Mark 條脷好似裝左摩打咁係咁舔個我唔停, 我比佢舔到係咁扭動住個身, 好犀利, 呀 Mark 條脷真係好犀利呀, 條粗舌係咁鑽入我個窿入面度奶, 我比佢奶中豆豆要害, 我即時全身就震左一震, 「哦啊……」

我摸住呀 Mark 頭頂任由佢品嘗住我下面, 呀 Mark 似乎都奶到差唔多, 見佢抬高頭之後就開始爬住上黎, 巨大嘅身影已經響我面上掠過, 呀 Mark 已經擠到我嘅身下, 我望住佢個胸膛位置, 心想佢下面真係好大, 但當想到尋晚佢曾捨身救我嘅時候, 我知道呢一刻我係出於真心自願咁黎比佢進入。

呀 Mark 戴上避孕套之後, 跟住柱頭就已經頂住我嘅縫罅, 呀 Mark 握住佢條硬物正上下咁黎掃住我, 我有啲緊張, 雖然過往我亦有過唔少嘅床上經驗, 但同黑人兼要接受咁大嘅陽物就真係從未試過, 呀 Mark 可能都知佢嘅巨大, 所以佢一開始就慢慢逐啲逐啲咁黎進入住我。

入嘅速度真係好慢, 但亦因為咁我又真係無咁緊張同懼怕, 已經塞爆我入口嘅門前, 巨物再慢慢地向前推進, 除左第一次之外, 之後我就真係從未感受過有咁漲滿嘅感覺, 巨柱都未入到我通道嘅一半, 漲滿感覺就已經令到我雙腳開始不斷地亂撐住。

我攬住呀 Mark 嘅身軀, 正靜待住佢將要填滿住我嘅感覺來臨, 我皺住眉頭咬住牙關, 我要感激呢個不顧危險嘅救命恩人, 我開始雙腳翹住響呀 Mark 嘅蘿柚之處, 巨大漲滿壓迫感令我不斷地透住大氣, 終於, 呀 Mark 只係用左佢三分之二嘅柱莖,就已經插到去我嘅深處盡頭度。

巨物已經開始移動住, 而我亦估唔到我居然能夠承受倒黑人嘅粗度, 而且仲有啲覺得舒服無比嘅感覺, 好正, 好大條, 我緊抱住呀 Mark, 下身亦開始主動擺動住黎加快磨擦嘅速度。

巨大嘅身軀繼續響我面上晃動住, 而我就正享受住呢種前所未有嘅掙爆感覺, 可能對於呀 Mark 黎講實在係太窄嘅關係, 我見呀 Mark 已經開始加快速度, 而我亦繼續同佢互相配合住, 無幾耐之後, 我體內已經感覺得到呀 Mark 嘅抽搐, 而我亦終於都完成左同黑人性交嘅呢個首次壯舉。

我開始唔捨得呢種感覺, 所以就呀 Mark 完事之後我仍緊抱住佢, 直到佢條野稍為軟化之後我先至比呀 Mark 抽番條野出去先。

(全文到此為此, 多謝各位以往嘅支持)

謝版主設置高亮

無論樓主大大點決定,多謝樓主大大嘅好文章
好多次一手濃都係睇住呢個貼

引用:
原帖由 一手濃 於 2017-9-19 12:52 AM 發表 查看引用來源
無論樓主大大點決定,多謝樓主大大嘅好文章
好多次一手濃都係睇住呢個貼
同意!多謝沙漠神童君的好文章,期待新作!加油!更上一層樓!:smile_o13:

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-9-17 07:27 PM 發表 查看引用來源
因私務關係, 所以此故事放埋下一章之後, 決定將會響香土色版之內停止繼續連載, 敬請原諒
😭😭😭你真係寫得好好我有追開架
希望有時間你會返來寫新故

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆