上一頁下一頁
發新話題

淫妹日記 - 第一次同黑人上床 (停止連載公告)

收藏  |  訂閱
211  176.5k

淫妹日記 (十九)  -  以身報恩

第二日, 因為我啲手腳仲係好痛, 所以我就打左電話番公司告左一日病假, 我自己去左屋企附近啲醫務所度睇醫生, 睇完醫生之後, 我就諗住再去買啲野番屋企食, 經過一間鬼佬餐廳嘅時候, 我無意中望吓餐廳嘅入便嘅時候, 咦, 果個咪就好似係呀 Mark 黎嘅?

我見呀 Mark 一個人坐住響度發吽逗, 而我亦靜靜企左響餐廳出便凝望住佢, 等左半個鐘頭之後, 我見呀 Mark 終於都好似起身埋單走人, 我縮埋一二角度, 以防一陣會比佢發現, 呀 Mark 行出餐廳之後跟住佢就向住另一邊大街方向行去, 而我就遠距離咁默默地跟蹤住佢。

我見佢行左入一幢舊樓之處, 跟住再遠距離見佢一個人入左 lift 之後, 我快步上前, 入到大廈之內我再望吓佢架 lift 到底上左去幾多樓, 哦, 架 lift 停左響 8 樓之處, 我按住 lift 掣, 跟住等升降機落到黎之後, 我再入 lift 跟住就按掣直上 8 樓。

上到樓再出左 lift後, 跟住我見有四個門口響我面前, ABCD 到底邊間至係呢? 我開始嘗試逐間聽吓屋內嘅情況, 但幾間屋內都聽唔倒有啲咩聲, 我再行去 D 室門前, 我正想哄埋度木門聽吓入便嘅情況時候, 木門突然打開住。

我見呀 Mark 無著上衫揸住一袋垃圾咁黎望住我, 而我亦比咁突然嘅情況嚇左一跳, 「呀…..Mark…., 咩原來你係住響呢度架!」 呀 Mark 亦呆左一陣之後, 跟住佢就開始同我講, 「入黎坐低先講啦!」

屋內, 我同呀 Mark 正坐響梳化之處, 呀 Mark 點左一支煙咁問住我, 「做咩妳會知我住響呢度架?」 我講左頭先響街無意中見倒佢嘅事出黎, 跟住我再見前面張矮枱上放住幾支止痛膏響度, 我知呀 Mark 佢尋晚真係受左傷, 「呀 Mark, 對唔住呀!」

呀 Mark 依然係好 cool 咁無出到聲, 我望吓屋內四周, 見到另一邊柜頂上放左啲相架響度, 我起身行去望吓啲相, 哦, 相入面見呀 Mark 同另一個黑人女人正好親密咁一齊合照, 我問住呀 Mark, 「呀 Mark, 呢個係唔係你太太黎架?」

呀 Mark 望住我, 跟住佢就同我講, 「佢係我老婆, 不過我地幾年前就已經離左婚架嘞!」 我有啲惋惜嘅感覺, 而我亦好似開始明白呀 Mark 嘅處境同心情, 一個失婚男人毅然離鄉別井咁去第二個地方度搵食同生活, 孤獨嘅心情亦令佢平時變得比較沉默寡言。

我望住呀 Mark 依然呆坐住嘅孤獨背影, 諗番起呢個人尋晚對我嘅捨身相救, 我再問住呀 Mark, 「係呢呀 Mark, 尋晚點解你會知我比人捉左上車嘅?」

呀 Mark 背住我咁講, 「之前我泊車果陣, 見果個女人同果幾個男人一齊傾緊偈, 但我睇得出果幾個男人唔似係好人, 原本我都無理到佢地, 但跟住我行番出黎大街嘅時候, 就見妳同果個女人一齊過緊馬路, 我有啲好奇, 跟住咪就睇吓到底妳地一齊係會去邊度咁囉!」

我聽到咁就更加對眼前呢個人加倍感激, 我再望吓屋內四周, 昏暗嘅環境, 牆壁上有幾幅外藉裸女嘅海報貼住, 我再望吓另一便, 跟住我發覺有啲避孕套正散佈住響另一個木柜之上。

我唔知應該點黎報答番佢, 我再望吓牆上嘅裸女海布同柜上嘅避孕套之後, 呢一刻, 我似乎諗到一個報答番佢嘅方法, 我響呀 Mark 身後開始靜靜咁解開住自己啲衫鈕, 跟住我再將條牛仔褲同內衣褲盡數除下, 好快, 已經一絲不掛嘅我, 正響木柜上攞左其中一個避孕套。

我全裸住咁行埋去呀 Mark 嘅面前, 呀 Mark 望倒我咁之後, 見佢正雙手掩面咁透左一吓大氣, 我企住咁黎望住坐住嘅佢, 呀 Mark 定過神後, 見佢開始企左起身, 我地對望左一陣之後, 終於, 呀 Mark 突然好用力咁將我緊緊攬住起黎。

下章預告 - 第一次同黑人上床

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-9-15 12:18 AM 發表 查看引用來源
我聽到咁就更加對眼前呢個人加倍感激, 我再望吓屋內四周, 昏暗嘅環境, 牆壁上有幾幅外藉裸女嘅海報貼住, 我再望吓另一便, 跟住我發覺有啲避孕套正散佈住響另一個木柜之上。

我唔知應該點黎報答番佢, 我再望 ...下章預告 - 第一次同黑人上床
嗱嗱嗱嗱,乜玩到黑潤腸咁大椂呀?
頂。 。本來仲想搵家烯做「小芒果」入我篇故事同佢嚟番場「對手」戲 :smile_47:,而家玩到咁「大」 :smile_o04:,我入到去「敲鐘」咩?鬆哂啦 ∼ :smile_42:

食左黑腸咪好難返轉頭?

哇,等唔切,快啲快啲

嘩嘩嘩!玩完條巨黑腸之後,肯定鬆哂!

話五定條黑人洋腸冇料到……
所以佢老婆先走佬呢……

好在女主十八般淫藝,死蛇變活……蛇

引用:
原帖由 米高達 於 2017-9-15 01:16 AM 發表 查看引用來源
嗱嗱嗱嗱,乜玩到黑潤腸咁大椂呀?
頂。 。本來仲想搵家烯做「小芒果」入我篇故事同佢嚟番場「對手」戲 :smile_47:,而家玩到咁「大」 :smile_o04:,我入到去「敲鐘」咩?鬆哂啦  ...
快的送部 "收陰機" 比佢啦

引用:
原帖由 一手濃 於 2017-9-15 12:13 PM 發表 查看引用來源
食左黑腸咪好難返轉頭?
都要用牙簽撩牙架

引用:
原帖由 littlecsa 於 2017-9-16 01:17 AM 發表 查看引用來源
哇,等唔切,快啲快啲
哇等,唔切,快嘞快嘞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆