上一頁下一頁
發新話題

淫妹日記 - 第一次同黑人上床 (停止連載公告)

收藏  |  訂閱
211  176.5k

引用:
原帖由 Churchill1130 於 2017-8-19 12:06 AM 發表 查看引用來源

唔知家烯D英文得唔得呢?
可能要多國語言呢😂

引用:
原帖由 issacto1215 於 2017-8-17 02:38 AM 發表 查看引用來源
支持好文章,好睇就吾好停啦。加油
多謝支持, 呢章終於都多番的回覆比我嘞

引用:
原帖由 KennyPKLeung 於 2017-8-17 10:31 AM 發表 查看引用來源
我覺得呢一辑好好睇!請加油!
係呀, 我都覺得係呀, 已經好比心機咁去撚吓劇情架嘞 :smile_22:

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-8-17 11:19 AM 發表 查看引用來源
愈黎愈精彩
信我, 之後仲會更加精彩 :smile_42:

引用:
原帖由 樓下平平回覆 於 2017-8-17 08:50 PM 發表 查看引用來源
越黎越有淫妹味 真係寫得幾好
不過的淫妹味係慢慢咁迫出黎, 有人話咁先有味道喎

師兄吾係吾想回, 有好多原因的. anyway師兄由開始至今水評一直向上升緊努力啊. 而我的中文寫字水平太差多,同白字多;要你费解sorry.

引用:
原帖由 roychin 於 2017-8-18 01:02 AM 發表 查看引用來源
小弟 上次留咗啲鼓勵說話, 點知比人話灌水 都唔敢再講咩囉
BTW 寫得好好 支持你!!
俾少少意見 家烯可以去下旅行 試下異國風味嘅腸仔👍
好主意, 即刻諗到新劇情, 不過異國風味嘅腸仔唔一定要去旅行嘅, 但效果依然都可以好爆, 信我

引用:
原帖由 Churchill1130 於 2017-8-19 12:06 AM 發表 查看引用來源
唔知家烯D英文得唔得呢?
唔得, 因為作者啲英文係唔得 :smile_19:

引用:
原帖由 machikaka 於 2017-8-19 09:59 PM 發表 查看引用來源
師兄吾係吾想回, 有好多原因的. anyway師兄由開始至今水評一直向上升緊努力啊. 而我的中文寫字水平太差多,同白字多;要你费解sorry.
唔好咁講啦, 就算係一個字又或一篇字, 總之肯打回覆比我已經可以令我萬份滾動, 你響我心目中已經係好好架嘞, 多謝哂你

:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

淫妹日記 (十三)  -  比別間公司太子爺睇中兼食左我之四  

我比 Tony 咁突如其來嘅舉動嚇到有啲呆左咁, Tony 似乎知道我同陳生響公司之內有做過啲唔見得光嘅事, Tony 繼續不停錫住我兩邊大脾內側, 錫左一陣之後, Tony 就再開始抬頭笑住黎同我講。

「家烯, 陳生以前個秘書呀 May 而家就響我地公司度做緊, 而我亦知道陳生啲秘書平時響公司度係需要同佢做啲咩野事嘅, 不過我就估唔到佢而家個秘書, 亦即係妳會係咁後生同靚女, 唔怕話比妳知, 我不嬲都有個習慣, 就係每次見倒人地有啲咩好野, 我就會諗盡辦法咁想去據為己有嘅!」

「Tony…., 但我同陳生…., 即係如果我咁樣過去你果便….我驚陳生佢會唔比喎!」

Tony 再笑左一笑, 「妳放心, 我 Tony 要做嘅事, 邊一個都唔可以去阻止, 更何況我只係要人地公司一個員工過檔之嗎, 就好似之前個呀 May 咁, 陳生都知道係我撬走佢架, 但咁又點呢? 佢咪又係奈我唔何!」

我聽到咁, 知道原來陳生係會有啲忌呢個 Tony, 我開始盤算住應該點好之際, 但好快趣, 我就已經有左決定, 我開始將對腿慢慢地擘得更開, Tony 直望倒我裙內果條絲質底褲, 跟住佢就知道我已經比左個答案佢。

Tony 好滿意咁企番起身拖住我手再行入房度, 已經將我攬住黎錫, 而我亦為我有左呢個決定而豁左出去, Tony 開始將我件上衫揪起除下, 而佢亦再為自己解除身上嘅所有障礙, 我地企響窗邊繼續深深地吻住, 我知今晚我將要比呢個未來新老細去進行面試, 所以我一定要盡我能力咁好好服待住呢個 Tony。

我媚住眼同 Tony 講, 「入去一齊沖個涼先, 等我幫你洗乾淨之後, 跟住我地先再慢慢咁上床繼續做埋其他嘅事吖!」Tony 似乎好滿意我呢個建議, 跟住我就反客為主咁拖番住 Tony 隻手就行入浴室之內。

我亦再解除埋身上餘下嘅障礙, 我開始去浴缸度較住水, 而 Tony 就翹住對手挨響面盤枱邊度, 正細意欣賞住我烏低個身紇高屎忽嘅身後黎幫佢較水沖涼, 已經放左大半缸水之後, 水溫亦已經較得啱啱好, 我企番直個身行埋 Tony 度, 「得嘞, 過黎等我幫你洗吓個身先啦!」

我地一齊坐響浴缸之後, 我響 Tony 背後正為佢塗住潔膚液, 我不斷用手揩擦住佢嘅背脊四周, 洗左一陣之後, 我再雙手伸到 Tony 嘅胸前攬住, 而我雙胸就正緊壓住 Tony 個背脊黎為佢做緊 BM, 我係咁扭動住個身, 兩粒已經發硬嘅乳頭就正響佢背脊四周揩擦住。

我用手兜住響佢胸前為佢清洗胸膛, 手已愈洗愈低, 已經去到佢小腹以下嘅位置, 我繼續貼住佢背脊黎開始手握住佢已經硬哂嘅陽物, 滑溜嘅掌心正輕 chok 住呢條莖柱, Tony 似乎好享受我呢一刻嘅表現, 而佢雙手亦伸後到我臀部係咁撫摸住起黎。

Tony 果度好粗同好長, 我幫佢 chok 左一陣嘅時候, 突然 Tony 一個轉身就將我用力攬住黎錫住, 左胸已經比佢搓揉住, 下身亦比佢用手係咁不停地省住, 「啊吖…….」 Tony 好肉緊, 又輪到我背脊貼住佢身前咁比佢上下其手住。

硬柱響我股溝之內不斷地來回磨擦住, 我伸手到後手握住佢條陽物, 正響我後方各處不斷揩擦住四周, Tony 按左啲潔膚液響我後方入口不斷地塗住, 我唔知佢想做咩, 但突然佢開始用個柱頭緊壓住我嘅後方入口處。

死嘞, Tony 居然想….., 但 Tony 已經不斷加大壓力, 潔膚液令到後方極度滑溜, 巨大嘅壓迫感覺已經開始響後方入口之處傳黎, 我雖難受, 但仍強忍住痛楚, 我索性趴低個身翹起屎忽跟住用手再瓣開自己嘅後方黎比 Tony 方便進入。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆