上一頁下一頁
發新話題

男友又出trip..skype住自食其力 (p108 update p109 相)

收藏  |  訂閱
1.7k  113.9k

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-11 03:48 PM 發表 查看引用來源
我冇足夠既盤川同護照:smile_39:

禁咪去梅窩 囉 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 11-5-2013 03:51 PM 發表 查看引用來源禁咪去梅窩 囉 :smile_04::smile_04:
梅窩男朋友之前住過,佢話冇乜特別渡假既話我覺得會?過頭,同埋冇乜鋪頭

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-11 03:48 PM 發表 查看引用來源
4月頭先去完:smile_30:

咁真係冇咩地方好去喎

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 11-5-2013 04:17 PM 發表 查看引用來源咁真係冇咩地方好去喎
係呀,不過睇我愛人既意願既:smile_40:或者可能今次去坪chau,果度都ok,旺又唔算好旺,?又唔太?,遲d問下佢先:smile_40:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-11 04:07 PM 發表 查看引用來源
梅窩男朋友之前住過,佢話冇乜特別渡假既話我覺得會?過頭,同埋冇乜鋪頭
去你bf家玩3日2夜囉:smile_04::smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-11 04:20 PM 發表 查看引用來源
係呀,不過睇我愛人既意願既:smile_40:或者可能今次去坪chau,果度都ok,旺又唔算好旺,?又唔太?,遲d問下佢先:smile_40:

去你bf家搞足玩3日2夜囉

引用:
原帖由 AnnBBloveyou 於 2013-5-11 09:14 AM 發表 查看引用來源
咪係。。濕左一定要diy既咩:smile_42:

btw 師姐早晨

咁如果你濕左唔用diy咁會用咩呢

引用:
原帖由 kit6098 於 2013-5-11 08:48 PM 發表 查看引用來源咁如果你濕左唔用diy咁會用咩呢
你覺得呢?

睇第一張相, 就流曬.......:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 三先生 於 2013-5-11 11:57 PM 發表 查看引用來源
睇第一張相, 就流曬.......:smile_14: :smile_14: :smile_14:
咩呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆