上一頁下一頁
發新話題

老婆客串啤酒妹(updated on 20#,46#,p6,p8,p11,p12,p19,p23,p27,p33)

收藏  |  訂閱
1.0k  563.5k

引用:
原帖由 老年咁大 於 2012-12-10 07:05 發表 查看引用來源
爛尾!點算?好精彩的內容!可惜…

無錯,真的相當精彩,不得不讚!

樓主快寫下文

引用:
原帖由 路過悠閒人 於 15/12/2012 18:25 發表 查看引用來源

無錯,真的相當精彩,不得不讚!
但係佢而家爛尾呢:smile_o01:

引用:
原帖由 sze167 於 2012-12-16 01:22 發表 查看引用來源
但係佢而家爛尾呢:smile_o01:
..............:smile_30: 等多排睇下點啦 :smile_30:

樓主:smile_22:

我信有呢啲情節!樓主快寫,吾好爛尾。

hello

引用:
原帖由 happyyea 於 2012-12-16 03:21 PM 發表 查看引用來源我等了一陣Friend B仍未落黎。突然收到電話,原來係Friend A打來,他原來已經與他的小姐搞完一round,中場休息。他大讚果d西班牙烏蠅好洗得,藥力發作之後,條女簡直是發晒浪,任玩唔嬲,而且反應超強烈,d水多到…你 ...
樓主係你

樓主見返你啦:smile_o09:

當我換好衫,個人都已經好累,浮下浮下咁,就坐左係床邊。忽然被人偷襲,從後面抱過來錫我頸,原來係表妹,佢面紅紅咁跟住嘴過黎,一路咁錫。我一時唔識得反應,俾佢成個人壓過黎,係咁錫我頸。我已經冇乜力,仲俾佢錫埋耳珠,簡直成個人軟晒落黎,同時酒精開始谷上腦,成個人好慶好熱,我只好叫佢唔好再錫。

點知果衰妹好似傻左咁,唔理我,成個人壓左我係床上繼續錫,隻手仲開始摸我大脾同下面。本來稍為平伏既情緒同性慾一下子又爆發。我冇晒力,唔夠力推開佢,隻手唯有就係佢下面亂咁摸,佢摸我時我又摸佢,等佢頂唔住就放開我。

但係佢明顯佔上鋒,又錫又摸之下,我已經控制唔到,即使我再摸佢,佢都冇停止落黎,仲伸埋脷黎舔我。我開始失控,成個人發滾咁,喘住氣忍唔住浪叫,全身開始發癢,下面仲越來越痕,越來越濕,個人意識已經越黎越模糊,越來越high…

但就係呢個時候,原來一直有人留意住房裏面既動靜。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆