上一頁下一頁
發新話題

咪話毒拎搵唔到食(更新PT3

收藏  |  訂閱
92  28.3k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-6-10 07:57 PM 發表 查看引用來源
其實有好多2-3-40歲既人都有玩lol......我3張斬玩緊,..我d fd 同我差唔多大..都有玩,,,貪隻game 平衡性同合作性高....不過對住d 抽水尾刀扮大佬..成日喺度得把口既口臭仔 ...就真係:smile_39::smile_39:

...
平衡性同合作性高....十分認同
不過有時同朋友玩都會MAD...

引用:
原帖由 yin429429 於 2013-6-10 08:33 PM 發表 查看引用來源
ching寫得幾好
另外有冇興趣一齊打LOL,ng/雙排is ok:smile_30:
OK ar,多個朋友仔都好,pm 我講下詳情

變左徵機友post haha

引用:
原帖由 happyjchk 於 2013-6-10 01:18 PM 發表 查看引用來源
PART2
佢講過佢得16__CM,所以鍾意D比較高的男仔,佢見到我話自己180個個時刻,佢都有話過佢好興奮(可惜小弟5識把握機會….)
期後小弟有約佢睇戲,佢又話岩岩同朋友睇完BAT MAN….(個段時間約人睇E套真係好多人都會(我 ...
180:smile_40: 我都想有:smile_13:

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-6-10 11:09 AM 發表 查看引用來源

因為我覺得你年紀唔係大
要同你同年又受歡迎既得幾多
所以個範圍都好細:smile_o01:
不過都唔肯定啦
:smile_30: c姐心水好清

引用:
原帖由 tingyeee 於 2013-6-11 01:40 AM 發表 查看引用來源
變左徵機友post haha

5係gay友咪得lor ^^

引用:
原帖由 happyjchk 於 2013-6-10 08:34 PM 發表 查看引用來源平衡性同合作性高....十分認同不過有時同朋友玩都會MAD...

今晚會出PT3

引用:
原帖由 happyjchk 於 2013-6-10 08:34 PM 發表 查看引用來源平衡性同合作性高....十分認同不過有時同朋友玩都會MAD...
.下風時仍會鼓勵人同幫人....而又冇嘈交既...多數都會反敗?勝...(比人一野推爆除外)
我有時去個fd 度玩(佢有2部電腦)...2個互相幫助/提點,..都較易嬴

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-6-11 08:36 PM 發表 查看引用來源
.下風時仍會鼓勵人同幫人....而又冇嘈交既...多數都會反敗?勝...(比人一野推爆除外)
我有時去個fd 度玩(佢有2部電腦)...2個互相幫助/提點,..都較易嬴

5G AR...我D FD一輸就爆晒粗...羸左就派膠....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆