上一頁下一頁
發新話題

咪話毒拎搵唔到食(更新PT3

收藏  |  訂閱
92  28.2k

咪話毒拎搵唔到食(更新PT3

PART1:
小弟第一次開貼,打得唔好的話,唔好見怪。
(E段回憶真係好戲劇性,好似人地拍電視劇咁,不過E D事就真係發生係小弟身上,鍾意的不妨一齊吹下水,唔鍾意的可以當甜故/禁上一頁,一笑置之)
我同好多毒拎一樣,鍾意打LOL,睇下動漫等,不過係到竟然比我搵到食,至今仍不敢相信。
講反先,事件案發8月中左右,係到識到位師姐,下稱A,相信好多C兄都睇過佢的作品。
我地係引板誤打誤撞識到,仲交換埋電話同MSN,(心諗今次真係汁到寶)
仲有咁好彩大家都係同年且入世味深,冇話驚對方係食家玩野個D(感覺上真係好好,小弟都好驚有D姐姐會屈人機= =)
大家交換過相,(小弟好鍾意眼鏡妹,唔需要大波波,但希望有條幼腰),而A就有齊晒以上的要求,小弟仲讚A有D似樂曈,真係正到笑出來,小弟緊係諗都5諗狗衝LA
{我都知男仔開貼冇咩人會理,不過認真希望大家可以留下名吹2句}

之後點呢?

支持下點都要

Support

支持你搵到食 。。搵到第一次就好快有第2次

support support:smile_o12:

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2013-6-9 08:50 PM 發表 查看引用來源
支持下點都要

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-6-9 09:47 PM 發表 查看引用來源
Support

引用:
原帖由 studio4e 於 2013-6-9 10:06 PM 發表 查看引用來源
support support
多謝晒先,仲2為毒拎D 貼係5會有人留名...

引用:
原帖由 公主小奴 於 2013-6-9 09:56 PM 發表 查看引用來源
支持你搵到食 。。搵到第一次就好快有第2次
話說...就係個次之後....半次也沒有= ="
毒拎條命就係咁....汁到一次2次都要還神:smile_39:

快更新

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆