上一頁下一頁
發新話題

不得了的人妻

收藏  |  訂閱
194  184.6k

當佢係到再埋頭苦幹吹緊既時候,我就諗條衰妹係咁吹係咁吹萬一陣間比佢吹爆左咪大擰樂,乜都冇得玩,係呢個時候我就立即同佢講夠啦就黎頂唔蒲,我依家好想桔妳呀,點不知佢聽完我咁講連睬都唔睬我,仲加多2錢肉緊吹添,係咁係個九頭度鍚黎錫去,仲用埋隻手係咁chock我枝鐵炮,好似想殺人咁款,我就話“喂,咁搞法真係頂唔蒲架,就黎爆啦“吖,點不知我一講呢句啫人佢就好似痴九左線咁係咁加快速度,個死人咀好似著左turbo咁係到瘋狂咁上上落落,仲要係含到實一實個隻,我諗連空氣都飛唔到入去佢個囗度呀....................

佢想要你的精華....所以係咁吹

樓主就正啦...識到條女肯吹咁耐...我識嗰d ...吹幾分鐘就話累....:smile_39::smile_39::smile_39:

寫到好lun好笑 :smile_30:  好睇過D純甜故

佢真係想吹爆wor:smile_o04:

引用:
原帖由 psf 於 2013-5-7 14:58 發表 查看引用來源
見咁多師兄,絲打都分享好野給大家,搞到我都想分享埋一份:

事情已發生係7,8年前,公司黎左條新女約5尺2,3寸度,樣就ok咁唔會黑人憎個隻,身型都ok既34B吸手波,24寸腰,最要命係個屎忽又大又翹,直情係見到都 ...
偷食人妻?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 psf 於 2013-5-7 23:47 發表 查看引用來源
跟住我望吓佢佢已經合埋眼同埋呼吸開始有D唔正常,我再係咁卒吓粒的條衰妹係咁細細聲叫“唔好啦,唔好啦“我就緊係睬佢都有味,继續係到摩摩同埋卒卒,唔知係咪佢黎晒料,特然間佢足住我隻手放係佢 ...
揸波仔?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 psf 於 2013-5-8 13:32 發表 查看引用來源
正當佢係咁巢我支野出黎既時候,我就問佢“好想要咩?做乜咁猴琴既?“點不知佢竟然答我“係呀,成2個月冇做過,依家超想要呀“我心諗有老公都會咁Q耐冇做過,係真唔係架,咪吹水喎,好既然你開到囗我冇理由唔成全你 ...
玩吹簫?:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 psf 於 2013-5-9 00:22 發表 查看引用來源
講返佢話我都幾大枝野,咁我就問佢你鐘唔鐘意吖?佢就答超鍾意呀,講完就立即再含住佢,呢次就唔同嘞佢一路含我就可以一路睇住自己枝野係佢咀唇邊出出入入,佢條衰妹可能真係好耐冇做過,係咁係度狂吹我 ...
含住!啜住!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

好幸福識到個咁吹得既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆