上一頁下一頁
發新話題

新手!繼後樓梯後再出戲院既激情!update P.3

收藏  |  訂閱
51  22.9k

好牙,我會考慮下haha.希望你等我再出文
引用:
原帖由 33083391 於 2013-6-2 01:54 PM 發表 查看引用來源
支持,再出文加相睇:smile_38:

會考慮下
引用:
原帖由 chi96 於 2013-6-2 01:58 PM 發表 查看引用來源
加相

支持支持。

我只係試過前奏後樓梯

引用:
原帖由 fightingxoxoxo 於 2013-5-31 11:06 PM 發表 查看引用來源
hey…everyone!我留意左引板都有成年既時間,睇住各位既故仔都好正,就好想試下打下一篇,開心share!小妹系新手,所以文筆就冇甘多位甘吸引……好啦!吾講甘多,入番正題先!以下系我同男友既故仔我出國既前一日,我 ...
精彩呀,爽唔爽呢?

引用:
原帖由 fightingxoxoxo 於 2013-6-2 03:33 PM 發表 查看引用來源
你有冇覺得好興奮,好想試多次既感覺@@?

梗係有喇,黑嘛嘛幫佢吹嘅時候爽呀

引用:
原帖由 fightingxoxoxo 於 2013-5-31 11:06 PM 發表 查看引用來源
hey…everyone!我留意左引板都有成年既時間,睇住各位既故仔都好正,就好想試下打下一篇,開心share!小妹系新手,所以文筆就冇甘多位甘吸引……好啦!吾講甘多,入番正題先!以下系我同男友既故仔我出國既前一日,我 ...
大大力支持!

黑易攪

引用:
原帖由 fightingxoxoxo 於 2013-6-1 06:59 PM 發表 查看引用來源
我今次就打同男友去戲院既故仔, 個日我著左件白短T,高腰裙著會比較顯得條腰瘦啲同腳長啲!
之後我地踏地鐵去到尖咀睇戲,沿途都系甘翹住佢隻手,有時扮下無知,搵個波頂下佢
去到之後,個戲院都好 ...
我都係同你好似呀,我男友叫我著條短叫連身裙去睇戲,當時我已經知道佢想成機係入面抽水架喇,點知佢竟然拉低我條低褲叫我座歡去比佢插,我見未試過就比佢,又驚又刺激呀

我都想比人引下:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆