上一頁下一頁
發新話題

為性開頭!! Update左 第page8 page15 #214 page17 #247 遇上ons!!!!!

收藏  |  訂閱
299  43.3k

引用:
原帖由 ScrossP 於 2013-5-31 05:46 PM 發表 查看引用來源隔空都睇到haha
你係有睇頭啦:smile_40:

師妹岩岩pm你睇到?

引用:
原帖由 ScrossP 於 2013-5-30 10:19 PM 發表 查看引用來源

你比我啦

我又想加

好今次就講一下我一個自己既好姊妹的食正野故仔!
其實佢真係好鬼好彩 仲正過我啦hehe....
本身佢都吾係咁 但比我洗腦後都食左禁果~~~
話說我地都會去clubbing  佢就冇啦啦識左個韓國仔
外型就斯斯文文 完全冇諗過咁勁(我個fd講出黎啦)
咁佢地都吾係即刻有下場 出左幾次街咁 先打開黎食呢個韓國禁果 呵呵
其實我同佢都冇諗過韓國人係咁勁haha

吾講廢話
因為韓國仔叫佢a啦 我叫fd都係用我啦^_^
本身有租酒店 所以環境一定好過平時去果d啦
入到房都沖涼先 我就沖沖下係我毫無防禦低下入左黎
佢小弟更係蘇醒左好耐啦 雖然吾係粗 正常但好長好長
咁都ok啦 話哂韓國人 點都係正既!
a都好似各位咁要我幫佢啜下條長韓腸啦
啜啜下佢一手抱起我拎麻條毛巾出左去dum我落床
我都叫左一聲之後佢又跳左我隔離幫我抹身 抹抹下就摸我妹妹 又好溫柔咁咀下咀下 掂下我條利 開頭我都叔下叔下 點不知.......佢就一野啜住我條利 種感覺好似比人控制住咁 下邊又啜緊佢兩集手指 嗯嗯聲果陣又比佢啜住條利 真係有少少sm feel吾比我大聲叫出黎(我個fd真係叫得好大聲 我聆聽過haha)
而韓國仔都好識玩法 幫佢含過 都會幫我奶反下我濕盡既妹妹  奶果陣都爽到典黎典去 捉住對腳吾比我合麻
就一連串比佢奶下啜下成個身就震到比佢奶完(果種感覺c妹c姐都知既)
然後佢掌上壓咁 我係下邊 大家對望兩秒 我對腳仲係m字咁樣 係第3秒佢就將支長腸弟弟插入黎 叫左一叫 佢停左 講左句:are u ready?
開頭吾明 你都入左乜野ready牙!
原來條死野仲有半條未入 OMG
然後每一下都成條隊入黎 次次最入 係最入再多d!
仲要下下有力 冇一絲的怠慢而爆出了
我下邊當時係麻左 然後佢竟然用咀咀妹妹
咀左30秒 原來係休息時間
佢硬左既弟弟又隊左入黎
呢次用推車 pat pat對住佢 可能我pat都比較大 無啦啦比佢一路打一路推到最入 果種感覺完完全全想喊但又
無比既享受 因為係冇停過咁抽插 然後都係女下出左!
勁緊係吾係講呢d啦 而係再過左半個鐘後既2個鐘 搞多四獲 加麻6獲 下下完全爆出弟子
可能你地會話撞彩呢次姐 絕對吾係 近期兩次每次都6獲 不要看小韓國仔仔 c妹c姐可以try try牙 !!!

多多支持我姊妹故仔(☆_☆)

引用:
原帖由 ScrossP 於 2013-5-31 06:57 PM 發表 查看引用來源
外型就斯斯文文 完全冇諗 ...
你有無問下姊妹,韓仔條腸有無泡菜味?

引用:
原帖由 doraya 於 2013-5-31 07:05 PM 發表 查看引用來源

你有無問下姊妹,韓仔條腸有無泡菜味?

你引我笑?!:smile_30:

引用:
原帖由 ScrossP 於 2013-5-31 06:57 PM 發表 查看引用來源
外型就斯斯文文 完全冇諗 ...
新估仔,支持下

nice

吾好睇呢篇?/3\

引用:
原帖由 ScrossP 於 2013-5-31 08:30 PM 發表 查看引用來源
吾好睇呢篇?/3\
唔係阿,好睇阿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆