上一頁下一頁
發新話題

Birthday Q(update #1)

收藏  |  訂閱
88  20.9k

引用:
原帖由 tingyeee 於 2013-6-11 06:21 PM 發表 查看引用來源

佢梗ok la~~因為佢知我唔會攪破壞的人..
所以先放心同我玩咋嘛
幾好呀大家開心

呢個都係佢同我有呢個關係的最大原因~

但其實我覺得佢可以出去搵到其他女仔.只要佢想的話~~

大家珍惜大家朋友的關係姐~~而且我覺得我對佢都唔錯ga~~
引用:
原帖由 loving_still 於 2013-6-11 06:27 PM 發表 查看引用來源

又可能佢現任滿足吾到佢:smile_41:

大家玩得happy就好啦

Btw 佢都幾有你心同你慶祝生日

引用:
原帖由 tingyeee 於 2013-6-11 06:38 PM 發表 查看引用來源
呢個都係佢同我有呢個關係的最大原因~

但其實我覺得佢可以出去搵到其他女仔.只要佢想的話~~

大家珍惜大家朋友的關係姐~~而且我覺得我對佢都唔錯ga~~

做生不如做熟嘛…

可況大家係依方面咁夾岩大家口味真係好難得!

會吾會愛火重燃?哈哈哈

佢對你好就得啦…但吾怕比佢現任知道嘛?

nice update:smile_o11:

不會愛火重燃啦~~
其實我覺得佢而家個女朋友同佢幾襯丫~~個女仔幾乖幾純
ex份人好小心...而且我地又好小見面...所以應該ok geh~
引用:
原帖由 loving_still 於 2013-6-11 07:26 PM 發表 查看引用來源

做生不如做熟嘛…

可況大家係依方面咁夾岩大家口味真係好難得!

會吾會愛火重燃?哈哈哈

佢對你好就得啦…但吾怕比佢現任知道嘛?

Support

引用:
原帖由 tingyeee 於 2013-6-11 08:35 PM 發表 查看引用來源
不會愛火重燃啦~~
其實我覺得佢而家個女朋友同佢幾襯丫~~個女仔幾乖幾純
ex份人好小心...而且我地又好小見面...所以應該ok geh~

咁就玩得盡興D啦

咪一陣佢現任發現就無得玩:smile_13:

支持

辛苦晒,用手機打好有誠意,期待你有下次更爽!

引用:
原帖由 Blumoonite 於 2013-6-12 03:14 AM 發表 查看引用來源
辛苦晒,用手機打好有誠意,期待你有下次更爽!

part 1用手機姐,其他用番電腦,哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆