上一頁下一頁
發新話題

45分鐘不停地高潮及潮吹

收藏  |  訂閱
650  81.1k

引用:
原帖由 holland1988 於 2013-5-16 02:52 PM 發表 查看引用來源

呀, 師姐果然係師姐... :smile_o12: ,見慣世面!!!
但係,依D好似見工咁...梗係認咗先, 到時咪"邊學邊做,邊走邊射"... :smile_04:
話唔定"長江後浪推前浪", 跟著攪到你"一江春水由西流"~~~ :smile_46:
所以真係可遇不可求架

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-5-16 03:23 PM 發表 查看引用來源

所以真係可遇不可求架

yes are correct...

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-5-16 02:36 PM 發表 查看引用來源

佢經驗老到咁woo

係:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 holland1988 於 2013-5-16 02:52 PM 發表 查看引用來源

呀, 師姐果然係師姐... :smile_o12: ,見慣世面!!!
但係,依D好似見工咁...梗係認咗先, 到時咪"邊學邊做,邊走邊射"... :smile_04:
話唔定"長江後浪推前浪", 跟著攪到你"一江春水由西流"~~~ :smile_46:
我咁既年紀,除左盲丙,都未試過有個d手勢得既:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-16 07:02 PM 發表 查看引用來源我咁既年紀,除左盲丙,都未試過有個d手勢得既:smile_o01: :smile_o01:
可遇而不可求!

回覆 232# 的帖子

哈哈哈,請問師姐可以私人PM我你的芳齡嗎.等我下次有TARGET果時有準備.

咁似啲補藥黨嘅!
有無其他女會員,問你攞盲丙資料呀?
引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-16 07:02 PM 發表 查看引用來源

我咁既年紀,除左盲丙,都未試過有個d手勢得既:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-16 14:36 發表 查看引用來源

2樣都要喎:smile_o05: :smile_o05:
水5水幫你 call cfu?

引用:
原帖由 20120816 於 2013-5-16 07:40 PM 發表 查看引用來源
可遇而不可求!

一世人流流長、太多可遇而不可求既野

引用:
原帖由 172160109 於 2013-5-16 09:24 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈,請問師姐可以私人PM我你的芳齡嗎.等我下次有TARGET果時有準備.
準備D咩?:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆