上一頁下一頁
發新話題

45分鐘不停地高潮及潮吹

收藏  |  訂閱
650  80.9k

45分鐘不停地高潮及潮吹

自從試過潮吹後,依家好想成日都有果種刺激及興奮+relax感...

我同"盲丙"(穴位按摩c) 相約左係老地方,佢比我還心急,一早已經到達現場,佢提議今次用埋震旦同假9,等我飽餐一頓,所以我也一早帶備左,而且換上了電池,我就講笑話唔噴水唔比貼士

開始既時候,我都係顯得有d尶介,始終唔係情侶,又唔係男女朋友,但盲丙每次都主動帶我投入,起初我伏係佢度,佢主動咁摸我摸我同摸我,再抵下頭開始啜我硬晒既乳頭,佢啜下放下,左右交替,我已經感到我妹妹濕濕地...跟住,佢就向我妹妹進攻,都未進入,已經摸到好濕潤,佢開始摔我豆豆,已經聽到水聲潺潺,佢手指摔得越快,我妹妹就越濕,呢一刻,我陰核高潮來了...我都未及回氣,佢即刻攞起震旦,再推我上另一高潮,我越按住佢隻手想佢停,佢就越震得勁,跟住已經不停咁呻吟,叫到停唔到咁...

接著,佢抱我起身跪係度,佢就用佢既溫柔又有力既手指,不停抽插我g點,10下左右,我既耳~聽到d水標出黎既聲,皮膚~感到d暖水沿住我大腿2側係咁流出來,眼~見到佢隻手兜住晒我d水,果一刻真係既刺激又興奮,佢不停地插同挖,d水就好似開左水掣咁不停標出黎,越挖越有,越標越多...都唔知標左幾多次水之後,佢手開始攰,但佢無比我高潮停落黎,呢個時候,佢攞起支假9,叫我狗仔式咁趴係度,佢用假9繼續帶比我高潮,我更加叫得利害,直情有點呼天搶地既感覺,呢一下,我再忍唔住,係盲丙條底底入面,摷左佢jj出來,放左入口入面吸啜,呢個畫面,我從未試過,真係好有3p feel,啜左一陣,盲丙又扶番我跪係度,又再用手指挖我水掣,我d水又開始不停一下一下咁標出來,如事者都唔知標左幾多次...佢就繼續咁用震旦假9交替咁好忙咁插我...都唔知玩左幾耐,我終於話唔得喇,我飽到嘔喇...

我攤左係度,抖左一陣...跟住,起身比貼士~~我用手摸佢jj,感到有點軟硬交加,我用我既濕潤又柔軟既舌頭,幫佢由袋底lam到袋面,由j頭lam到j尾,將jj lam硬佢,再放入口不停咁一下一下,出出入入咁吸啜,好快佢已經話:[唔得喇],我加快我既口功,好快,佢既子孫已經係我口入面了:smile_47:

呢餐直落不停咁食左45分鐘,真係飽到嘔:smile_o12: :smile_o12:

我成日都覺得:
做愛同炒股一樣,既興奮又刺激
高潮同高位一樣,過左要等下次
潮吹就等如不斷破頂,出極都有

第一個支持左先睇

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-15 02:47 PM 發表 查看引用來源
自從試過潮吹後,依家好想成日都有果種刺激及興奮+relax感...

我同"盲丙"(穴位按摩c) 相約左係老地方,佢比我還心急,一早已經到達現場,佢提議今次用埋震旦同假9,等我飽餐一頓,所以我也一早帶備左,而且換上了電池, ...
衰野丫....爽死啦...^^

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-5-15 02:53 PM 發表 查看引用來源

幾時又到Q妹爽下:smile_30:

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-5-15 02:53 PM 發表 查看引用來源

真係好鬼c爽,d水都唔知邊度黎既,噴極都仲有,仲要一下比一下多

睇到J都硬....都想嚟幫埋手:smile_o01:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-15 02:56 PM 發表 查看引用來源

真係好鬼c爽,d水都唔知邊度黎既,噴極都仲有,仲要一下比一下多
咁張床未濕Q哂:smile_47:

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-5-15 02:57 PM 發表 查看引用來源
睇到J都硬....都想嚟幫埋手:smile_o01:
睇文章都j硬咁緊要

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-5-15 02:57 PM 發表 查看引用來源

咁張床未濕Q哂:smile_47:
我舖左4層毛巾呀,如果唔係變水床都似

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆