上一頁下一頁
發新話題

跟英國女同事速食. 已更新 P.3 #39 完.

收藏  |  訂閱
70  48.1k

引用:
原帖由 難忘妳 於 2013-6-23 08:56 AM 發表 查看引用來源

之後抹身上床我把她推下訓好我再慢慢享受她的雙乳一邊吮一邊用手搓她另一只手用中指慢慢撩她妹妹我十分喜歡慢慢玩弄她的陰核跟我們亞洲人的比較突出陰唇的線條也比較好看加上濃密的毛馬上燃起我的慾火我最初是一只 ...
鬼妹的西褲襠一定好臭!想嗅下!

no
引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-6-23 09:19 AM 發表 查看引用來源
早晨,你除左英國同事,有冇其他ons?

不臭,沒有想像中的體味. 同我地一樣正正常常. 係鍾意用香水.... 好濃.
引用:
原帖由 philipyip0421 於 2013-6-23 09:23 AM 發表 查看引用來源

鬼妹的西褲襠一定好臭!想嗅下!

回覆43 #的帖子

咁下面是否好闊?

咁你作為香港人 你會想屌英國人多d 定係中國人多d

支持你

引用:
原帖由 難忘妳 於 2013-6-23 12:55 AM 發表 查看引用來源
THANKS 暫時真的沒有心機寫了. sorry, 係鬼妹我見其他c hing傾開, 我才抽時間報告一下.

謝謝支持

明白的,師兄. 只係好奇一問,之後搵到Aunty,係咪都係只係寒暄下,佢有冇少少風韻猶存,有冇啲embarrassing?:smile_35:

引用:
原帖由 難忘妳 於 2013-6-22 09:53 AM 發表 查看引用來源

補充一下, 先前的一個人妻TOPIC, 由於事忙, 叫版主CLOSE了, 寫不下去, 費事俾人話呃POST了. 有機會再打吧.

看了"一往不返"師兄的文, 想起之前食左件西洋菜, 分享一下.

話說小弟有段時間休息做量地, 之後轉了 ...
支持c兄食洋人:smile_38:

睇到硬晒啦 !:smile_38:

沒所謂, 有得食就OK, 不過我唔係讀番書, 同鬼妹做過陣, 有D口述我唔係好識表達, 同自己人做會投入D.
引用:
原帖由 hk413 於 2013-6-23 10:19 AM 發表 查看引用來源
咁你作為香港人 你會想屌英國人多d 定係中國人多d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆